Malaezu.ro

Concertul Maroon 5 a fost „meh”

Îmi plac băieții de la Maroon 5; adică nu-s cel mai înfocat fan, dar le știu și le ascult cu plăcere fiecare single de la Wake Up Call încoace. M-am bucurat să aflu că vin în România pentru prima oară și mi-am luat bilet în primele 5 minute, d-alea la Early Bird.

Am văzut că, spre deosebire de concertul lui Robbie Williams, n-a mai fost așa mare agitație pe Facebook și m-am gândit că posibil să nu am eu categoria aia de prieteni care să rezoneze cu muzica lui Adam Levine. Apoi m-am bucurat la gândul că n-o să se repete haosul despre care am citit cu ocazia concertului mai sus amintit. Deși, de-acolo de unde am stat (undeva aproape de gard, la limita sectorului Normal Circle) nu puteai să ieși și să-ți iei o apă; sau puteai, dar sigur nu te mai întorceai la locul tău.

În fine, nu asta e relevant. Eu mă așteptam la mai mult. Am trăit cu impresia că Maroon 5 face un show mai spectaculos în videoclipuri, decât în concerte. Băieții au venit, au urcat pe scenă, au cântat, au spus de vreo două ori că e mișto publicul și au plecat. Imediat după ei au plecat în grabă și cei aproape 30 de mii de oameni, parcă plictisiți și deranjați c-au așteptat-o mai bine de o oră pe Antonia să cânte în deschidere.

A fost fain să ascult live niște piese pe care le ascult deseori în căști, pe stradă, ba chiar m-am găsit fredonând la un moment dat; cred că mai mult datorită fetelor de lângă mine, care se exprimau exagerat de gălăgios, decât datorită show-ului în sine făcut de Maroon 5. Dar, repet, nu m-a impresionat nimic, n-au avut niciun artificiu care să iasă din tipar și cred că cel mai atractiv element a fost chitara roz la care a cântat de vreo două ori Adam.

În continuare n-am să-i înțeleg pe cei care vin la concerte să filmeze 95% din timp. Sunt curios, la modul sincer, dacă se uită cineva la înregistrările alea ulterior. E cineva care să prefere să urmărească niște filmări din care posibil să nu înțelegi prea multe în favoarea unui videoclip oficial? E cineva care să le spună prietenilor apoi: „hai să vă pun filmulețul de la concertul de aseară!„?

(sursa foto)

Despre 

Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, un geek desăvârșit, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la comunicare.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *