Malaezu.ro

Despre Mine

Născut în ’95, exact la granița dintre generația Millennials și generația Z, exact acolo unde trebuia pentru a înțelege cum gândesc ambele tabere. Practic pot spune c-am copilărit în egală măsură cu jocurile în aer liber și am crescut cu expansiunea rețelelor sociale.

În primăvara lui 2013, la optsprezece ani, am publicat primul meu roman alături de Editura CD Press, intitulat „Viața Într-o Cutie de Carton”.

În toamna aceluiași an m-am apucat serios și de blog, alături de care am dezvoltat o relație serioasă, frumoasă și de lungă durată. Malaezu e porecla pe care am primit-o în liceu de la colegii care nu știau cum mă cheamă și mi-au zis că „semăn cu un malaez.”

Între 2014 și 2017 am studiat Relațiile Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la Universitatea București, iar în prezent urmez masteratul de social media și marketing online al SNSPA. Proiectele de pe blog sunt împărțite în mai multe categorii, după cum urmează:

  • Social media: pentru că mă tot duc pe la conferințe și diverse evenimente dedicate social media, aici veți găsi toate informațiile interesante pe care le descopăr eu.
  • Timp liber: dacă tot nu am timp liber prea mult, măcar să-i dedic o categorie pe blog; deci orice chestie faină cu care mă confrunt prin viața asta o să apară aici; bine, nu doar chestii faine.
  • World Wide Web: îmi petrec mult timp plimbându-mă pe internet și, din când în când, mai găsesc și lucruri interesante; așa că le adun aici.
  • Filme și seriale: îmi place să urmăresc filmele care apar în cinematografele din România, precum și foarte multe seriale, iar dacă tot fac asta îmi exprim părerea despre ele și aici.
  • Plasare de produse: aici ne jucăm cu diverse produse, branduri sau campanii; nu neapărat reclamă, dar ceva prin care voi să înțelegeți că scopul final e acela de promovare a ceva.
  • Colțul presei: dacă se întâmplă chestii prin presă despre care să nu fi discutat deja tot internetul le poți descoperi aici.
  • Rubrica sportivă: sunt, de asemenea, și un iubitor al fotbalului privit la televizor, dar și al altor sporturi; așa c-am să scriu aici despre fenomenul ăsta de fiecare dată când se va ivi ocazia.
  • Escape rooms: pentru că m-am lăsat cuprins de viciul escape room-urilor, aici veți găsi părerile mele despre camerele prin care m-am plimbat și de unde am evadat; sau măcar am încercat.

Pe lângă articolele de-aici sunt social media editor în cadrul Kooperativa 2.0, agenție iscusită de social media, din primăvara lui 2015. În rest, mă puteți găsi în online la următoarele adrese: