Malaezu.ro

Evadare, recorduri şi premii la Locked In, toate într-o frumoasă dimineaţă de duminică

Mai am undeva pe la cinci zile până la primul examen din sesiune; nici eu nu ştiu exact. Aşa că mi-am umplut agenda cu tot felul de activităţi care să-mi distragă atenţia de la păcatul capital al învăţatului. Trei evadări (mai mult sau mai puţin reusite) în weekend-ul ăsta, mai urmează două încercări mâine, câteva filme săptămâna ce stă să-nceapă, dar şi alte griji care să nu-mi permită să întorc privirea către vreun Coran fejesecist. După mult timp, la Locked In am reuşit performanţa să dărâmăm şi altceva în afară de recuzita camerei, astfel c-am ajuns pe locul 2 pe Wall of Fame-ul local.

Povestea din Cell #37, (momentan) singura cameră de la Locked In, m-a transformat din nou în deţinut; asta după ce acum câteva zile mi-am luat follow pe Twitter de la DNA. Dacă destinul vrea să-mi comunice ceva, nu e deloc subtil, îi spun eu! Revenind, misiunea de a evada dintr-o închisoare pare destul de simplă acum, după toată experienţa acumulată. Cred că e undeva pe la a patra, sper să nu mă înşel, închisoare în care sunt aruncat. Toate la escape room-uri, măi, lăsaţi gândurile perverse!

Cell #37 pare a fi o cameră taman bună pentru debutanţi, căci vă veţi prinde de ce aveţi de făcut înainte să vă complicaţi ideile cu cele mai abstracte asocieri posibile. Aş zice că totul e la vedere, dar n-aş vrea să vă trimit să căutaţi vederi prin cameră şi apoi să-mi scoateţi ochii că n-aţi găsit niciuna şi vi s-a scurs timpul. Cu excepţia unui singur puzzle care este, trebuie să recunosc, pe cât de frustrant pe atât de bine gândit, în rest camera nu e grea şi se poate face cu uşurinţă, cât timp you keep it simple.

De altfel, recordul de evadare al închisorii este deţinut de o echipă de debutanţi. Imediat în urma lor vin cei de la Internet Explorers (adică eu, Alin, AnaRaluca Cojocaru, Raluca Cincu şi Emil, de această dată), cu o evadare aproape-perfectă în 41 de minute. Se pare că reuşim încet, încet să ne punem pe picioare noul soft şi să le dovedit celor de la Windows c-au greşit când au înlăturat browserul din sistemul lor de operare. Sau cel puţin asta exclamă optimismul meu acum, înainte s-ajung la următorul escape room ce-mi va pune probleme.

Partea foarte faină la Locked In este că, dacă vă grăbiţi să ajungeţi pe-acolo în perioada următoare şi dacă reuşiţi să mai şi evadaţi veţi primi bilete gratuite la filmul lui PorumboiuComoara, pe care urmează să-l văd eu săptămâna viitoare şi despre care vă voi povesti şi pe blog. Cică filmul e mai bun atunci când e văzut de nişte evadaţi, aşa că puneţi-vă pe treabă. A se înţelege duceţi-vă la Locked In şi încercaţi să scăpaţi de-acolo, nu să vă apucaţi de prostii pentru a fi arestaţi.

Pe lângă Cell #37, urmează să se deschidă în curând şi povestea lui Dracula (vai, cât o aştept!), aşa că dacă mai aveţi puţintică răbdare o să vă povestesc şi ce-i cu ea. Până atunci, pe strada Radu Vodă nr. 16A vă aşteaptă o primă provocare. Ah, şi preţurile, chiar aici.

Despre 
Blogger aici, konstructor la Kooperativa 2.0, dependent de social media, fan Arsenal și amator de filme și seriale. În timpul liber mai sunt și student la Relații Publice.

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *