Malaezu.ro

Hainele cele noi ale blogului

A fost oleacă de liniște p-aici în ultima vreme, în sensul că dacă ați dorit să intrați pe blog ați fost întâmpinați de un mesaj d-ăla cu „urmează să se întâmple ceva mișto!„. Long story short, după vreo patru ani de când mi-am cumpărat domeniul ăsta, pentru prima oară (prima oară! în patru ani!) m-am decis să-i schimb hainele; tema, cum ar veni.

Eu îs mai sentimental din fire, astfel că n-am reușit să mă despart de culorile în jurul cărora am construit vechiul palat, așa că după cum bine vedeți de jur împrejur, pereții-s vopsiți cam la fel; cu mici modificări. Diferă puțin (mai mult) decorul, da’ eu acum sper c-o să vă placă. Știți cum e, urmează să-mi ziceți voi ce-i bine, ce-i nasol, apoi încerc eu să mă adaptez.

Lucrările nu-s chiar finalizate momentan, astfel că blogul meu e un fel de Mega Mall al online-ului, pornit la drum înainte să plece muncitorii de pe șantier. Sper că nu-i nimeni printre voi care să folosească Mozilla Firefox, căci mai are un mic defect ce trebuie remediat acolo; da, știu, acum o să intre lumea pe Firefox doar de curiozitate, aia e. În rest eu l-am tot luat la puricat să m-asigur că n-are probleme majore, dacă mai găsiți voi ceva de comentat, primesc eu șuturile în fund.

Mulțumirile de rigoare merg, cu vârf și-ndesat, la stimabilul Florian Chivu, care-a stat în ultima perioadă și mi-a suportat fiecare capricpiu și-a modificat fiecare virgulă pe care o doream eu ajustată. Căci eu eram un fel de zen al internetului și-l bombardam pe om cu mesaje pline de calm în care spuneam că totul e perfect așa, dar te rog să mai schimbi aia, și aia, și p-ailaltă. Malaezii ăștia…

Despre 
Blogger aici, konstructor la Kooperativa 2.0, dependent de social media, fan Arsenal și amator de filme și seriale. În timpul liber mai sunt și student la Relații Publice.

3 Comments

 1. Emil Calinescu

  31 iulie 2015 - 12:11 pm
  Răspunde

  Ti-a modificat fiecare virgula? Adica tu nu stii sa stergi o virgula dintr-un text? 😕

  • Alexandru Ion

   31 iulie 2015 - 12:24 pm
   Răspunde

   Eu folosesc Grapinizer ca să mă ajute să scriu corect. :))

 2. Șerban

  31 iulie 2015 - 3:38 pm
  Răspunde

  Mărește corpul textului din articol, fă ceva cu bara laterală (adaugă padding și eventual unește secțiunile), culoarea hover de la meniul DESPRE MINE/BLOGROLL/CONTACT ar trebui să fie aceeași cu banda de sus sau negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *