Malaezu.ro

Viața mea la Kooperativa 2.0 e foarte faină!

După cum puteți vedea, poza de mai sus descrie perfect o stare de spirit pe care eu aș putea cu greu s-o exprim în cuvinte. Voi i-ați putea spune o adevărată destrăbălare, dar cine sunt eu pentru a îndrăzni să vă contrazic? Desigur că în rest muncim, căci e o treabă serioasă și responsabilă, dar asta nu înseamnă că n-o putem face cu zâmbetul pe buze.

În urmă cu o săptămână a venit pe la noi, la sediul Kooperativa 2.0, gașca asta de nebuni frumoși de la Ballantine’s Brasil, ca să ne mai anime puțin sfârșitul de săptămână. Cum să zic, da’ l-au animat peste măsură, căci ne-au înfășurat în ghirlande, ochelari de soare și peruci, și-au etalat cămășile hawaiene alături de un chef de viață incredibil, au amenajat ad-hoc un bar, niște tobe și ne-au echipat pe fiecare cu câte o tarabană.

Îmi permit să împrumut de la Chinezu un filmuleț, ca să vă ajute și imaginile astea să înțelegeți în ce direcție bat eu; dacă vreți mai multe videoclipuri și poze, tot la el pe blog le găsiți.

În altă ordine de idei, după ce ne-am calmat din destrăbălarea inițială, am intrat în phase 2, cum ar veni, și am asistat cuminți la o demonstrație de forțe, în timp ce sub ochii noștri se preparau niște băuturi fantastice. Adică am băut din noul Ballantine’s Brasil suficient cât să-mi aduc aminte ce gust are și să vă mai și povestesc vouă despre asta.

L-au preparat băieții ăia în mai multe feluri, de la sec (știu, o să ziceți că aia nu e preparare, dar o trecem pe listă) la cocktail-uri cu suc de mere sau limonadă. Eu am fost și voi rămâne adeptul combinațiilor cu suc de mere, dar asta nu înseamnă că nu pot – sau că n-am făcut-o deja – să-l beau și sec. Un deliciu, ce să mai! Uitați, de exemplu, ce fain sună prezentarea de mai jos (deși nu se ridică la nivelul băuturii):

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adăuga felii de lime în paharul cu whisky, Ballantine’s Brasil propune pentru această vară o băutură nouă, cu gust lejer, recreând în acest mix o experienţă senzorială pe care o poţi regăsi doar într-o vacanţă exotică în Brazilia.

Dincolo de toată treaba asta, două lucruri sunt certe: primul, și anume că noul Ballantine’s Brasil e o băutură d-aia pe care-aș mai tot savura-o pe la petreceri, iar al doilea e acela că noi, aici la Kooperativa 2.0, suntem puși serios pe treabă din toate punctele de vedere – și pe muncă și pe distracție. Ăsta-i albumul cu poze de la petrecerea Ballantine’s Brasil.

Despre 
Blogger aici, konstructor la Kooperativa 2.0, dependent de social media, fan Arsenal și amator de filme și seriale. În timpul liber mai sunt și student la Relații Publice.

1 Comentariu

  1. Alexandru

    4 august 2015 - 3:35 am
    Răspunde

    Se pare ca v-ati distrat pe cinste! Ma bucur pentru voi si chiar e bine, e loc intotdeauna si de asemenea momente. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *