Malaezu.ro

11 lucruri pe care le-am făcut în 2015 sau „articolul ăla de final de an”

E musai ca la final de decembrie să ne gândim la cum s-a desfășurat anul ce stă să apună și să ne propunem noi rezoluții pentru acela ce bate la ușă. Nu înțeleg de ce, dar observ că toată lumea așa face. Sincer, prefer să trag astfel de linii mai degrabă în aprilie, atunci când îmi aniversez ziua de naștere, pentru că dau o nuanță ceva mai personală realizărilor sau insucceselor mele.

În ton cu zăpada de-afară și cu atmosfera de Crăciun care a apărut în București la patru zile de la nașterea Domnului, am făcut o listă a lucrurilor pe care le-am realizat în acest 2015. Desigur, ultimele 12 luni au fost mult mai complexe decât s-ar putea înțelege din ideile ce urmează, dar cred că-i un rezumat destul de bun pentru tot ce-a fost.

1. Am participat la mai bine de 10 evenimente de social media, la care am cunoscut zeci de oameni foarte faini; plus orele de la #ȘcoalaFlanco, foarte educative și ele! Adică am acoperit cam tot ce era de acoperit cu privire la blogging, PR, industria mobile, noile tendințe în social media și altele din aceeași sferă de influență.

2. Am văzut peste 100 de filme; dintre acestea, despre 85 am scris și pe blog. Momentan încerc să fac niște topuri pentru ediția de anul acesta a Premiilor bloggerilor cinefili, astfel că la începutul lui 2016 voi scrie aici și ce filme m-au impresionat cel mai tare.

3. Am vizitat peste 50 de camere de escape room. Cumva, ăsta a fost trendul anului și mă bucur c-am fost printre primii din România care a scris despre el. De-atunci, din ianuarie, de la primul articol au urmat multe alte (încercări de) evadări și multe experiențe frumoase.

4. Am reușit să trec cu bine peste primul meu an de FJSC; și să rămân la buget în ciuda faptului că nu mi-am cunoscut toți profesorii. Dar apreciez facultatea asta pentru că-mi oferă exact ce am eu nevoie și, la rândul meu, o recomand mai departe celor care știu ce vor de la viață și nu așteaptă să li se ofere totul de-a gata.

5. Cu ocazia Comic-Con l-am cunoscut pe unul dintre actorii mei favoriți: Manu Bennett. Am pus la poze cu el pe Facebook în perioada aia de nu-mi mai aduc aminte, însă sper că mi-ați înțeles entuziasmul.

6. Am fost în vizită la Parlamentul European, unde am aflat o grămadă de chestii interesante. Și-acum îmi răsună în cap cuvintele lui Traian Ungureanu, care reflectă mai puternic ca oricând realitatea cu care se confruntă țara noastră în prezent: “România are două mari probleme: «n-a fost să fie!» și «merge și-așa!»

7. Și, tot legat de călătorii, am reușit să ajung la Vatican, unul dintre locurile din Europa pe care le apreciez cel mai mult. Eu nu sunt un om religios, ba din contră, cred că religia e una dintre cele mai prospere afaceri care circulă în lumea asta. Poate tocmai d-aia apreciez investițiile care se fac acolo pentru că, spre deosebire de BOR, oamenii de la Vatican știu să-și țină adepții aproape.

8. Am fost martorul unui eveniment istoric: Pantelimonul a devenit primul cartier din lume care are mall, dar nu are șosele. Cred că dacă atunci când eram doar un embrion m-ar fi pus cineva să arăt pe hartă un loc în care vreau să cresc, aș fi pus degetul pe Pantelimon. Zău, nu mă plictisesc niciodată aici; mă mai enervez în trafic, dar per ansamblu, dacă n-ar fi trist, ar fi chiar haios ce se întâmplă.

9. Am fost pentru prima oară într-o tabără BIZ. În ciuda faptului c-o să-mi petrec următoarele 6 luni așteptând tabăra din vară, chiar recomand experiența. E fabuloasă!

10. M-am alăturat găștii de la Kooperativa 2.0. Cine cunoaște măcar puțin din spiritul de-aici știe cam cât e de frumos ceea ce se petrece la noi în birou. De exemplu, se mai întâmplă să vină oameni pe la noi și să organizeze niște petreceri ad-hoc. Dar, desigur, în spatele tuturor momentelor acestora pline de veselie se ascunde multă, foarte multă muncă.

11. Am făcut 20 de ani; ce, credeți că-i așa ușor? E un lucru care se întâmplă o dată-n viață. Cred că astea sunt cele mai banale 20 de lucruri pe care le-am făcut în 20 de ani.

În rest, la mulți ani, 2016! Fie ca noul an să se dovedească a fi mai bun decât vi-l imaginați voi acum! Ne-auzim cu bine în ianuarie.

(sursa foto)

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.