Malaezu.ro

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta 2016 dacă ar fi un film?

Mai sunt câteva zile din 2016 și majoritatea oamenilor îl consideră ca fiind un an horror din mai toate punctele de vedere. Atât pe plan local, cât și internațional lucrurile au stat destul de prost din punct de vedere politic, foarte mulți artiști au murit și ideea de terorism pare mai actuală ca oricând.

Cei de la Friend Dog Studios s-au gândit cam cum ar arăta anul ăsta dacă ar fi fost un film, iar răspunsul e deja pe buzele tuturor. Pentru asta au făcut un trailer care, din punctul meu de vedere, e super reușit. Acoperă principalele evenimente petrecute în 2016, gen alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, votul Brexit din Marea Britanie, bateriile ce explodau în telefoanele Samsung sau decesele unor personalități îndrăgite.

Cred c-ar fi interesant măcar ca exercițiu de imaginație să ne gândim cum a arătat 2016 pentru fiecare dintre noi. Să ne aducem aminte de cele mai importante momente, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, să tragem o linie și să vedem cum am vrea să arate sequelul din 2017.

Dacă tot e final de an și încercăm să ne relaxăm și să ne propunem rezoluții pentru 2017, propun să privim și trailerul ăsta și să încercăm să învățăm ceva din el. Plus că eu chiar m-aș duce să văd filmul; tu?

Tagged in:, , ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.