Malaezu.ro

Începând de azi vă puteți face abonament la ciocolată

V-ați întrebat vreodată cât dați lunar pe ciocolată? Am zis c-o să fac și eu calculul ăsta cândva. În permanență am în frigider câteva tablete, ca să am aproape indiferent de mood-ul pe care-l am. Nu că v-aș invita pe la mine, sau ceva, dar găsiți în frigiderul ăla de toate: ciocolată cu lapte, cu alune, amăruie, cu rom, ciocolată albă, cu Oreo, Poiana, Heidi, Milka…

Astăzi, George Toma a lansat magazinuldeciocolata.ro, un site care (cum de v-ați prins așa repede?) vinde ciocolată. Și nu doar c-o vinde așa simplu, cum am putea-o cumpăra cu toții de la Mega Image-ul de la parterul blocului, dar partea cu adevărat faină a magazinului ăsta de ciocolată e că vă puteți face abonament la desertul favorit. Abonamentele pot fi făcute pe trei, șase sau douăsprezece luni, la prețuri de 280, 360 și respectiv 700 de lei.

Împreună cu Zazou.ro, comunitatea celor topiți după ciocolată, magazinul online a efectuat pe parcursul lunii decembrie 2015 un studiu de percepție adresat pasionaților de ciocolată. Gustul (72%) și procentul de cacao (48.5%) sunt atributele cu cea mai mare importanță pentru aceștia atunci când aleg o ciocolată. Cele mai căutate sunt tabletele (72%), urmate de praline (20.5%), iar combinațiile cele mai ciudate încercate până acum sunt ciocolatele cu sare sau ardei iute.

Magazinuldeciocolata.ro este un magazin online special creat pentru cei cu ciocolata mereu la ei. Tabletele disponibile sunt certificate Fairtrade, iar pasionații pot găsi combinații inedite de ciocolată, precum și produse potrivite pentru vegani.

Vă las să vă uitați puțin pe site și să vă decideți ce vă place. Pe mine, mărturisesc, mă cam atrag multe spre foarte multe sortimente și combinații d-acolo și cred că cel mai greu lucru nu e să vă hotărâți pe care s-o alegeți, ci la care să renunțați. Sau, mă rog, dacă n-aveți probleme cu metabolismul sau alte d-astea, dați cu tupeu năvală.

(sursa foto)

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

3 Comments

 1. Alexandru Ciocan

  7 martie 2016 - 11:52 am
  Răspunde

  Mi se pare o idee super ok doar că trebuie puțin cizelată din cauza a două aspecte:
  1, prețurile NON România. Nu știu cui se adresează aceste abonamente, salariul minim pe economie este 777 lei net, bani în mână.
  2, livrările nu se fac timp de 4 luni consecutiv, pe timpul verii

  • Alexandru Ion

   7 martie 2016 - 12:10 pm
   Răspunde

   Păi, 1. 700 de lei pe an înseamnă aproximativ 60 de lei pe lună. Chiar am zis c-o să fac un calcul cu toate prăjiturile și dulciurile pe care le consum într-o lună, pentru că sunt convins că depășește cu mult suma aia.

   Și 2. Nici eu n-aș vrea să primesc la ușă ciocolată topită în loc de tablete. Prefer să le primesc în aprilie pe toate și să le păstrez la rece. E problema mea dacă știu să le gestionez astfel încât să am toată vara ciocolată.

 2. Alexandru Ciocan

  7 martie 2016 - 1:24 pm
  Răspunde

  eu apreciez ideile astea dar as aprecia și mai mult dacă ar fi continuate cu o implementare gândită ceva mai serios. dacă te apuci să vinzi ciocolată trebuie să ai de la început soluție pentru livrare indiferent de anotimp pentru ca știi ce se va întâmpla dacă te trezești cu ciocolată pentru 4 luni, nu? clar că tot pentru 2 îți va ajunge :)) asta ca să nu zic una :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.