Malaezu.ro

Adam Sandler şi Drew Barrymore ajung să fie „Din greşeală împreună” într-o comedie cu iz de safari

La 16 ani de când au jucat pentru prima oară împreună, în producţia Nuntă cu cântec, Adam Sandler şi Drew Barrymore revin pe marile ecrane într-o nouă comedie romantică cu tentă africană. Blended este nu doar povestea din spatele unui scenariu conturat perfect, nu doar interpretarea excelentă a unei distribuţii făcute special pentru acest film, ci confirmarea mea personală că Adam Sandler este cel mai bun actor de comedie pe care îl are în acest moment Hollywoodul.

Jim şi Lauren (personajele interpretate de Adam şi Drew) au în comun doar faptul că sunt doi părinţi singuri. În timp ce soţia primului a murit în urma cancerului, lăsându-i pe mână trei fete cu aspecte ceva mai băieţoase, cea de-a doua este divorţată de un soţ neglijent, iresponsabil şi amator al fanteziilor extraconjugale. Educaţia celor doi băieţi ai lui Lauren, Brendan şi Tyler, nu reprezintă deloc o sarcină uşoară pentru mamică abia divorţată. În timp ce mezinul familiei se dovedeşte a fi de o tipologie clasică a năzdrăvanului cu greu ţinut sub control, nevoia de afecţiune a băiatului cel mare poate fi regăsită în sentimentele obsedante pe care el le manifestă pentru bona sa.

De cealaltă parte Jim are în grija sa trei fete ce par a-şi moşteni în mare măsură mama: nu sunt deloc feminine. Începând de la cea mai mică dintre ele, Lou, o blondină simpatică menită să aducă zâmbetul pe buze oamenilor mari şi îngrijoraţi, continuând cu Espn, copilul denumit după celebrul post TV american, ce nu poate accepta pierderea mamei şi terminând cu Hilary, adolescenta lipsită de graţia şi farmecul prin care este caracterizată vârsta ei, şi a cărei dorinţă este să se poată bucura de viaţă din calitatea de tânără domnişoară.

Vieţile lui Jim şi Lauren se interesctează în mai multe planuri aparent lipsite de vreo legătură, începând cu un blind date nereuşit, o întâlnire întâmplătoare într-un supermarket local şi culminând cu o vacanţă în Africa. Fără a avea un echivalent în română, ideea de blended simbolizează împreunarea a două familii lipsite de noroc în viaţă, aducând împreună doi soţi celibatari dar şi pe copiii acestora. Comicul filmului Din Greşeală Împreună e dat nu doar de replicile spumoase şi de absenţa evidentă a unei atracţii între Adam şi Drew, dar şi de implicarea a nu mai puţin de cinci copii care vor, mai presus de toate, să-şi poată satisface nevoile vârstei. Totul se schimbă în jurul lor atunci când îşi dau seama cât de potriviţi sunt, nu neapărat unul pentru celălalt, ci unul pentru familia celuilalt. Chimia dintre cei doi se conturează atât cu ajutorul copiilor lor, a unui struţ, a unui planor, un simplu masaj sau o rochie de seară elegantă. Iar acestea sunt doar câteva dintre micile detalii ce oferă comicul unui film ce nu avea cum să eşueze.

Blended: Din Greşeală Împreună este adus în România de MediaPro Distribution şi apare în cinematografele din toată ţara vineri, 20 iunie. Reprezintă acel film pe care îl poţi vedea cu familia, cu prietenul sau prietena, cu gaşca sau cu nişte necunoscuţi, pentru că rezultatul va fi acelaşi; iar zâmbetul de pe chipul tău va fi măcar cu puţin mai pătrunzător ca atunci când ai intrat în sala de cinema.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Zuzu

    3 ianuarie 2020 - 1:16 pm
    Răspunde

    Am ras (de m-a auzit tot cartierul)!!! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.