Malaezu.ro

Am alergat printre raioanele unui magazin la primul treasure hunt din viața mea

Da, am fost în zeci de escape room-uri, dar n-am luat niciodată parte la un treasure hunt; până marți. Invitația a venit din partea magazinului Leroy Merlin, toată nebunia asta având loc în magazinul lor din mall-ul Sun Plaza; un magazin imens, apropo.

Prima misiune a jocului a fost să-mi găsesc colegii printre raioanele magazinului. Mă rog, oficial nu era parte din joc treaba asta, dar pe mine m-a făcut să intru mai mult în atmosferă. Apoi am primit un tricou și o căscuță, am format o echipă și ne-am pregătit sufletește pentru ce avea să urmeze. Adică ne-am adunat toți oamenii cu căști albe pe cap într-un colț, plănuind cum o să ne bucurăm după ce câștigăm întrecerea.

Ideea jocului era în felul următor: aveam șapte probe ce constau în două părți, pe care trebuia să le rezolvăm. Prima parte era cea de logică, în care ni se oferea o ghicitoare pe care urma să o deslușim pentru a vedea exact ce avem de făcut, ce materiale să folosim și unde să le găsim. A doua parte a fiecărei probe era cea practică, în care aveam de meșterit una, alta. Am concurat contra altor două echipe, deci totul era contra timp. Comoara era doar una, iar cine ajungea primul la finalul celor șapte probe era câștigător. Spoiler alert: n-am câștigat eu. Alături de ai mei am ieșit pe locul doi. Deci nu am fost ultimii.

Acum, imaginați-vă o adunătură de bloggeri îmbrăcați în tricouri identice, cu căscuțe pe cap alergând printre rafturile magazinului Leroy Merlin. Doar imaginați-vă cum se uitau clienții d-acolo la noi. La un moment dat un bătrânel a venit să ne explice cum să montăm parchetul; a văzut cât de mult ne pricepem, a văzut-o pe Diana cum stătea în spatele nostru și ne filma și a sperat că poate așa apare și el la televizor. Dar oricum, a fost foarte util până la urmă.

Premiul jocului de treasure hunt, comoara, era un comunicat de presă ce anunța lansarea platformei facem-facem.ro; care e un fel de forum pentru pasionații de DIY, pentru meseriașii care pot urca acolo poze cu ce-au mai încropit, adună like-uri, participă la concursuri, câștigă premii și, desigur, la nevoie pot cere sfatul unor meseriași mai meseriași ca ei. Supermeseriași.

Vă las cu două materiale realizate în timpul nebuniei ăsteia. Primul este realizat de colega de echipă Diana, care vă prezintă mai în detaliu toate probele și tot ce-am avut de făcut în treasure hunt:

Cel de-al doilea este vlogul lui Mariciu, care nu prea aparținea niciunei echipe, dar s-a gândit să se implice și el cu ceva, așa că ne-a filmat pe toți:

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.