Malaezu.ro

Șapte anunțuri de 1 aprilie pe care le-ai fi vrut să fie reale

Nu știu dac-ai fost păcălit de 1 aprilie sau ai rezistat tentației de-a crede că orice informație citită pe Facebook e reală – lucru care, între noi fie vorba, ar trebui să se întâmple zilnic -, dar știu sigur că unele branduri chiar au încercat. Am adunat aici o colecție de anunțuri făcute de Netflix, Marvel, Lego sau Pokemon, iar concluzia pe care o trag eu încă de pe acum e că multe dintre glumele astea ar fi putut fi la fel de bine reale, că nu m-ar fi deranjat.

1. Netflix l-a cumpărat pe Seth Rogen. Într-un comunicat pus pe site pe 1 aprilie oamenii au anunțat că acesta a semnat un contract pe viață prin care-și oferă proprietatea propriei persoane celor de la Netflix. Textul e super suculent, Rogen e caracterizat încă din primul paragraf drept un „prolific marijuana-doer”, îți recomand să-l citești pe tot aici.

2. A fost prezentat primul aspirator de Lego. Într-o postare pe Facebook cei de la Lego au anunțat că lansează primul aspirator capabil să aspire piesele lăsate pe jos de cei mici. Asta ar fi una dintre cele mai utile invenții ale începutului de secol 21. Poate nu realizezi, dar trăim într-o societate în care Musk își trimite mașina în spațiu, Bezos își plimbă câinele robot prin parc, iar tu încă mai calci pe piesele de Lego rămase pe parchet.

3. David F. Sandberg a publicat primul teaser pentru Shazam! Sandberg e regizorul unuia dintre cele mai discutate filme produse de DC Comics. Shazam! urmează să apară în cinematografe prin 2019, însă tot felul de informații despre el circulă pe internet de anul trecut. De 1 aprilie pe contul oficial de Twitter al lui Sandberg și-a făcut apariția și un prim teaser al filmului. De menționat faptul că efectele speciale sunt mai bune ca la Justice League.

4. Alarma de ceas din Rick and Morty ar putea fi o chestie reală. Serios, chiar ar putea. Aș face cadou câte o d-asta la fiecare aniversare. Se găsește pe site-ul Think Geek și e un ceas deșteptător care urlă. E prea bun ca să nu-ți las mai jos și un video demonstrativ.

5. Pokemon GO a anunțat lansarea jocului pe 8 biți. Da, într-o lume în care VR-ul și 4K-ul sunt niște standarde către care dorim cu toții să ajungem Pokemon GO devine vintage. Sau, cum ar zice ei în anunțul postat ieri pe internet, „Experience Pokémon GO like never before with cutting-edge 8-BIT GRAPHICS!” Iar vizualul ăla e genial.

6. Pantalonii lui Kylo Ren au fost puși la vânzare. Dac-ai văzut cel mai recent film Star Wars atunci sigur știi despre ce vorbesc. E o secvență acolo în care Kylo Ren apare la bustul gol, dar cu niște pantaloni ridicați până în dreptul pieptului, exact așa cum te îmbrăcau pe tine bunicii în copilărie. Eh, gândește-te că site-ul 501st Legion (nume ce aparține uneia dintre cele mai cunoscute divizii militare din universul Star Wars) a anunțat de 1 aprilie că va vinde astfel de pantaloni. Poți găsi mai multe detalii aici.

7. DC Comics aduce din nou moda chiloților peste pantaloni. Cu ocazia numărului aniversar al seriei Action Comics, care a ajuns la cota 1000, DC Comics a anunțat că Superman va purta pentru încă o dată costumul original, ăla cu chiloți roșii peste pantaloni. Asta e o informație reală. Mai departe s-au gândit să le pună chiloții peste pantaloni și celorlalte personaje într-o glumă care n-a fost neapărat apreciată de fani. Poți să vezi aici cum arată Batman sau The Flash cu lenjeria intimă la vedere.

Bonus: Netflix România. Eu nu mai zic nimic. Am râs, e suficient.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.