Malaezu.ro

Ați apucat să vă uitați peste aplicația Team Romania by Kooperativa 2.0?

Mai e puțin până la debutul Jocurilor Olimpice de la Rio, unde România va trimite 98 de sportivi care să concureze pentru cât mai multe medalii. Aseară, într-un cadru festiv și destul de elegant la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român a fost lansată aplicația Team Romania, făcută de colegii mei de la Kooperativa 2.0.

Care mi se pare super mișto, dincolo de faptul că-mi laud colegii pricepuți. Întâi de toate mi se pare mișto pur și simplu faptul că cei de la COSR au decis să facă pasul ăsta în lumea 2.0 și să comunice cu ajutorul unei aplicații mobile. Cred că-i un pas înainte și un semn al faptului că din ce în ce mai multă lume, inclusiv la nivel de organizații și instituții, înțelege cum funcționează mediul ăsta și cum poate fi exploatat.

Dincolo de treaba asta, m-am jucat destul de mult cu aplicația și am văzut ce poate face. Cred că cea mai utilă funcție e cea care ne arată în timp real situația sportivilor noștri în Brazilia, medaliile câștigate și programul competițional. Desigur, pe lângă asta sunt o mulțime de știri din lumea sportului pe care să le descoperiți în fiecare zi, plus informații despre activitatea COSR.

Aplicația Team Romania poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store, ceea ce vă invit să faceți numaidecât. Și să băgați și impresii în comentarii, ca să știm dacă am făcut bine sau nu și unde mai putem îmbunătăți. Să vă uitați și la clipul de prezentare de mai jos, poate vă ajută să o înțelegeți mai repede și mai ușor!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.