Malaezu.ro

Clipul ăsta cu Arya și Sansa la Carpool Karaoke poate fi cel mai amuzant lucru pe care îl vei vedea azi

Am râs cu lacrimi; dar nu genul ăla de râs pe care-l ai atunci când îți vezi un prieten făcând o prostie și pur și simplu nu te poți abține, ci râsul ăla care exprimă un „awww” prelung urmat de un „fetele astea sunt chiar drăguțe și nu par a vrea să se omoare una pe alta”.

Sophie Turner și Maisie Williams, cele două surori Stark care momentan se cam disprețuiesc în Game of Thrones sunt în aceeași mașină pentru seria clipurilor Carpool Karaoke. Îl imită pe Sean Bean, actorul care l-a adus la viață pe Ned Stark și cântă Hakuna Matata având pe fundal piesa din Game of Thrones. Au o carismă de invidiat și par a fi genul ăla de prietene care ar face orice femeie din lume să fie geloasă pe prietena ei cea mai bună tocmai pentru că nu se comportă așa. Plus că-i plăcut să vezi că ele de fapt nu sunt nesuferite și în viața de zi cu zi. Apropo de roluri, am văzut recent pe Netflix filmul iBoy, cu Maisie Williams; foarte bun, recomand!

Dacă nu știi ce-i Carpool Karaoke, află că e un material ce face parte din emisiunea lui James Corden, The Late Night Show. El a fost cumpărat recent de cei de la Apple și distribuit special abonaților serviciului Apple Music.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.