Malaezu.ro

Azi dimineaţă am murit cibernetic

Fatalitate ce mi s-a întâmplat azi; să mor cibernetic, nu alta. M-am trezit delogat de pe contul de WordPress, Sfânta Maică Internaută ştie cum. Şi când să dau să mă conectez la loc pe linkul de wp-login.php, ce să vezi, apărea că the page you requested could not be found. Şi uite cum m-am trezit musafir la mine acasă. Scriu despre povestea asta în caz că e cineva care a mai dat cu capul de ea, sau va da vreodată, şi nu ştie cum să-i facă faţă.

Nu vreţi să ştiţi ce dezastru a fost în circuitele mele când am văzut c-am rămas fără blog, adicătelea un fel de a spune că am fost evacuat forţat sau ceva. Şi săracii ăia care m-au băgat în seama de dimineaţă şi mi-au zis cât de minunată e ziua lor de luni ştiu ce vorbesc aici, pentru că spumele pe care le aveam eu reuşeau să ude până şi ecranul de pe WhatsApp.

Dă-i şi caută pe net răspunsul probelemei; găseşte doar întrebări, fără rezolvări; fă-ţi şi mai mulţi draci; întreabă-l pe Cristian Florea (mersi pentru timp, Cristi, rămân dator!), roagă-l să te ajute; caută datele pentru ftp, pentru baza de date; enervează-te iarăşi că nu le găseşti pe toate; caută prin arhiva de mailuri o adresă de mail folosită acum vreo trei ani; explică problema, trimite mailul, aşteaptă răspunsul; nu comunica cu nimeni în timp ce aştepţi pentru că rişti să distrugi zilele de luni ale mai multor persoane; primeşte răspunsul, dă-ţi două palme, trimite un reply de mulţumire, uită-te în oglindă şi mai dă-ţi două palme.

Salut Alex,

Se pare ca ai instalat o yala noua si ai pierdut cheia.
Totul se trage de la plugin-ul care se numeste wwa-advanced-wp-securit. Acest plugin muta link-ul de login de la wp-admi.php la adresa login.php.

Daca vrei sa pastrezi link-ul vechi, va trebui sa dezactivezi acest plugin. Daca nu, foloseste link-ul nou.

Da, cam asta fu. Aşa că dacă foloseşte cineva WordPress p-aici şi dacă dă de plugin-ul ăla, zic că e bine de ştiut. Vă urez o zi de luni mai bună ca a mea…

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.