Malaezu.ro

Băiatul din vecini: puţin seducător, ceva mai mult psihopat

În febra umbrelor lui Grey Rob Cohen regizează un film similar, căruia îi lipseşte însă promovarea de care a avut parte primul, controversele din jurul său, însă vine în schimb cu Jennifer Lopez în rolul principal şi un actor ceva mai drăgălaş decât Jamie Dornan în rolul maniacului doritor de sex. The Boy Next Door vorbeşte despre o relaţie închipuită între un elev cu probleme serioase de anger management şi profesoara lui exagerat de sexi şi care, pe deasupra, îi mai e şi vecină în cartier.

Intriga simplă şi des întâlnită prezentată în Băiatul din vecini prezintă o mamă singură, aflată în prag de divorţ şi cu povara creşterii unui adolescent în spate. În ajutorul lui Claire Peterson (Jennifer Lopez) vine vecinul ei, Noah (Ryan Guzman), un elev de liceu exagerat de atrăgător, priceput la maşini şi alte lucrături de-ale casei, un familist convins şi iubitor ce îşi ajută bunicul în urma unei operaţii. Perfecţiunea lui Noah Sandborn nu se opreşte aici, iar băiatul din vecini se împrieteneşte rapid cu Kevin (Ian Nelson), fiul lui Claire, ajutându-l pe băiat la şcoală sau în relaţia cu fata pe care o admiră în secret.

Dorinţa lui Claire de a divorţa de tatăl lui Kevin, Garrett (John Corbett), este înlocuită treptat de nesiguranţă, iar întâlnirile eşuate dintre ea şi alţi bărbaţi o apropie din ce în ce mai mult de Noah. Aprinsă târziu în noapte, flacăra pasiunii dintre cei doi se stinge rapid pentru unul dintre ei, însă rămâne obsesia celuilalt. Noah se înscrie la cursurile de literatură ale lui Claire şi încearcă să se apropie de aceasta, însă refuzurile ei constante îl aduc în pragul disperării.

Gelozia sa excesivă pe tatăl lui Kevin îl face să acţioneze nebuneşte: încearcă să-l întoarcă pe băiat împotriva tatălui său, dorind în acelaşi timp să ajungă la mamă prin intermediul copilului. Avansurile deplasate ale vecinului ei îi cauzează probleme lui Claire la şcoala la care predă şi o aduc pe aceasta într-o permanentă stare de teamă şi disconfort.

Filmul regizat de Rob Cohen prezintă evoluţia alertă a sentimentelor umane, de la cele sincere şi nevinovate la o obsesie uneori fatală. E suficientă o noapte pentru ca bunele intenţii ale lui Noah să devină rodul unor fantezii ce pot distruge vieţi. E suficient un moment de tandreţe pentru ca îngerul să devină demon şi trecutul să pună stăpânire pe viitor. Ascensiunea sentimentelor lui Noah reprezintă de fapt declinul umanităţii sale, iar într-un cerc vicios al deciziilor proaste, fiecare în parte se va dovedi esenţială în deznodământul unei poveşti cu final aşteptat.

Ro Image aduce filmul în România începând de astăzi, 27 februarie. Am urmărit The Boy Next Door în cadrul CinemaCity Sun Plaza, pentru a vă putea povesti acum despre el. În final vă las cu trailerul, să puteţi să-i admiraţi mai bine pe J. Lo şi pe Ryan Guzman.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.