Malaezu.ro

Dacă aveți prieteni mai fericiți decât voi, le puteți face cadou niște baloane pesimiste

Ieri îmi spune Cristian Florea că mi-ar lua niște lumânări parfumate cu miros de bani; asta tot așa, fără vreun apropo la faptul că se apropie ziua mea la sfârșitul lunii. Pentru că, desigur, mirosul banilor e ceea ce ne lipsește nouă: avem teancul ăla de hârtii cu Eminescu în mână, dar parcă e ceva incomplet, parcă nu ne sunt stimulate toate simțurile. Și fix pentru asta s-au inventat lumânările astea care put a bani.

Citind articolul, am intrat pe site-ul cu pricina, oaches.ro, ca să văd ce-i de capul lumânărilor și ce mai au oamenii ăia p-acolo. Am găsit niște chestii foarte faine pe care le-am asociat din start cu câte un nume; și i-am dat un bookmark la nivel de subconștient, ca să știu unde să mă întorc atunci când se apropie ziua cuiva și simt nevoia să trollez cu un cadou de-acolo.

Dincolo de multele variante pe care le veți găsi voi singuri acolo, mi-au atras atenția niște baloane pesimiste. Pe care, așa cum spuneam mai sus, le-am asociat din start cu o persoană. Știți voi oamenii ăia care sunt fericiți mereu și fac totul în viață cu zâmbetul pe buze? Și-apoi voi aveți o zi mai proastă, dar vă vedeți cu ei și vă molipsesc de optimismul lor. Mie unul mi se pare grozav să-ți poți trăi viața așa, cu zâmbetul pe buze.

Ceea ce voiam să vă spun, ca să vă dau și un exemplu concret, e cazul lui Dragoș: optimismul lui contagios, ca să zic așa, îl poate binedispune și pe cel mai amărât dintre noi. Tocmai d-aia cred că i s-ar potrivi de minune un set d-ăsta de baloane pesimiste, care să zboare liniștite prin casă și să-i atragă atenția din când în când.

Dacă aveți prieteni care sunt în mod constant mai fericiți decât voi, iar voi pur și simplu aveți chef să ieșiți și să vă plângeți de viața voastră, sau ceva de genul, luați cu voi niște baloane pesimiste, ca să înțeleagă tot grupul ideea și starea voastră de spirit. Apoi faceți-le cadou mai departe, și nu-i lăsați pe cei fericiți să vă afecteze starea proastă, ci transmiteți chiar voi pesimismul ăsta mai departe!

 Dacă vreți să găsiți și alte idei de cadouri trăznite de pe oaches.ro, puteți arunca un ochi la sugestiile lui Cristi, Vlad și Make.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.