Malaezu.ro

Bears vs Babies, jocul care a strâns peste 1 milion de dolari în două zile pe Kickstarter

Știi de Exploding Kittens? Jocul ăla de cărți cu pisici care a cucerit întreaga lume și pe care eu l-am descoperit târziu, abia vara trecută. Eh, cei care l-au inventat au pus acum la cale un joc nou numit Bears vs Babies, i-au făcut o campanie pe Kickstarter unde cereau 10.000 de dolari iar în primele două zile au depășit pragul de 1 milion. Asta după ce prima sută de mii fusese făcută în aproximativ 30 de minute de la startul campaniei.

Ideea jocului e următoarea: ai un pachet de cărți de joc cu care „construiești” tot felul de monștri alcătuiți din diverse părți ale animalelor (de exemplu un urs cu tentacule de caracatiță sau un rechin îmbrăcat în costum de corporatist) cu care să te lupți împotriva bebelușilor răi.

Conform creatorilor Elan Lee și Matthew Inman, o rundă de joc durează aproximativ 20 de minute, e kid-friendly și ușor de învățat de oricine. În pachet sunt două tipuri de cărți: animalele și bebeluși. Cele pentru animale, la rândul lor, sunt împărțite în capete, corpuri, mâini și picioare; cine a jucat Yu-Gi-Oh! vreodată în copilărie își va aduce rapid aminte de Exodia.

Bun, dacă pentru a construi un monstru d-ăsta ai nevoie de timp, bebelușii pot fi jucați instantaneu și formează o armată nasoală pe care trebuie să o elimini. Dacă te-am făcut curios, regulamentul complet poate fi găsit pe pagina de Kickstarter a jocului.

Campania durează 30 de zile însă, așa cum ziceam, obiectivul a fost atins undeva în primele minute. Ai de ales între a dona orice sumă dorești fără vreun premiu, poți da 25 de dolari pentru a primi pachetul de cărți plus alte premii surpriză sau 35 de dolari pentru pachetul de cărți, premiile alea și (partea mea preferată) o serie suplimentară de cărți NSFW!

Mai jos ai un video de prezentare a jocului Bears vs Babies, un fel de tutorial. E prea mișto, zău!

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.