Malaezu.ro

Bine ați venit în Cut Bank, locul unde nimic ieșit din comun nu se poate întâmpla!

Cut Bank, Montana, sau cel mai friguros oraș din Statele Unite; locul unde nimic spectaculos nu s-ar putea întâmpla și nu s-a petrecut vreodată. Nicio crimă nu a avut loc în istoria orașului, iar localnicii se cunosc și se apreciază reciproc. Dwayne McLaren este hotărât să plece alături de iubita sa în căutare de mai bine, însă prima omucidere din oraș îi va da planurile peste cap. Atunci când poștașul este ucis, lucrurile iau o întorsătură aparte atât pentru Dwayne, pentru șeriful local, dar și pentru restul cetățenilor din Cut Bank.

Dwayne McLaren (Liam Hemsworth) își filmează iubita, pe Cassandra (Teresa Palmer), în timp ce aceasta prezintă minunatul orășel Cut Bank. În spatele lor, poștașul Georgie Wits (Bruce Dern) este împușcat mortal de un om misterios. Imaginile ajung pe carema lui Dwayne, care le predă mai departe șerifului (John Malkovich). În urma primei crime petrecute vreodată în oraș, neliniștea se instaurează, însă pentru protagonistul filmului toate par să meargă perfect atunci când este pe punctul de a primi o recompensă în urma ajutorului oferit autorităților.

Absența poștașului este resimțită din plin de Derby Milton (Michael Stuhlbarg), un personaj considerat mort, dar care aștepta un pachet extrem de important de la Georgie. În timp ce poliția încearcă să elucideze un caz destul de complicat, Derby pornește propria cruciadă împotriva criminalului, căutându-și prețiosul colet.  Nici Dwayne nu este lăsat deoparte, iar dorința sa de a scăpa cât mai repede de povara orașului Cut Bank este înăbușită de evenimentele recente.

Matt Shakman este regizorul unui film destul de plat, ce are la bază o idee bună, însă nu reușește să o dezvolte în direcția potrvită. Centrul de interes pare a fi personajul oferit lui Stuhlbarg, un bâlbâit plin de secrete, cam ciudat și ușor psihopat. Deși povestea sa ar fi putut fi mult mai atent conturată și exploatată, pusă în cadrul complet al filmului aceasta pare cea mai interesantă.

Posibilul caz de crimă investigat de poliție reprezintă de asemenea o premisă promițătoare, însă contextul în care se petrece totul lasă ușor de dorit. Impresia generală este aceea că filmul pornește cu un potențial destul de ridicat, însă nu reușește să atingă trăirile și emoțiile dorite. Dacă despre Malkovich putem spune că face un rol decent, tânărul Hemsworth mai are însă de muncă până să se ridice la nivelul fratelui Thor.

Filmul Cut Bank ajunge pe marile ecrane ale patriei începând de vineri, 17 aprilie, distribuit de Ro Image.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.