Malaezu.ro

Cum a fost BLP XVII și care sunt jocurile la care am luat bătaie

Sâmbătă am fost la BLP XVII; Bloggers Lan Party Șaptișpe. Am stat mai mult decât anticipasem pentru că m-au prins destul de mult activitățile d-acolo și pentru că am și câștigat niște meciuri, n-am luat bătaie pe linie, ca la Bingo.

Mi s-a părut super reușită ediția asta, nu prea știu să explic de ce, poate pentru că au fost destul de multe lucruri de făcut sau poate pentru că nu erau toate ocupate în permanență; sau poate ambele. La ultima ediție s-au jucat meciuri de tipul „câștigătorul rămâne la masă” la Mortal Kombat și a stat cineva acolo aproape toată ziua, bătea pe toată lumea în 30 de secunde; cam cum bătea Oncescu la skandenberg toți amatorii care se aliniau în malluri pentru a doborî recorduri mondiale.

Am luat bătaie la FIFA tot din primul tur, ca la ediția trecută, practic coeficientul meu în acest moment este zero. Ultima oară când am reușit să bat pe cineva la FIFA Totti și Ronaldinho erau încă în activitate.

Apoi am fost făcut knockout în două runde la Robosumo by Bitdefender, dar ăsta mi s-a părut unul dintre cele mai mișto jocuri de la BLP; mă rog, cred că după ce înveți să-l joci e și mai mișto. Fix cum îi zice numele, e un joc de sumo între niște șoareci-roboți. Fiecare jucător îi setează înainte de luptă și stabilește chestii precum puterea atacului, viteza, direcția de deplasare, sunt mai multe opțiuni p-acolo. Apoi arbitrul dă startul bătăliei și cei doi robo-șoareci se încaieră unul pe altul în interiorul unui cerc. Ăla care iese primul din cerc pierde. Ca să înțelegi mai ușor conceptul te poți uita peste galeria foto de aici.

Am încercat și un joc numit Knowledge is Power, care se joacă pe PS4 prin intermediul unui smartphone, e o combinație destul de interesantă. E un joc de cultură generală, strângi gașca și vedeți care-i cel mai deștept (sau norocos) dintre voi. Alegeți temele din care primiți întrebări exact ca la Te Pui cu Blondele, însă partea cea mai tare e că-ți poți sabota adversarii: le arunci bombe care le explodează în față când vor să răspundă sau le acoperi ecranul de mâzgă pentru a nu mai putea vedea variantele de răspuns. Fain de tot, aș fi câștigat dacă n-aș fi terminat pe locul doi.

Vestea bună e că la Mortal Kombat am reușit să ajung până în sferturi cu strategia mea greu de combătut: apasă random pe toate butoanele. Acolo am dat de cineva care știa pe ce butoane să apese și n-a mai funcționat, dar în rest n-ai cum să iei bătaie cu tactica asta. O să fii ca Liverpool, ataci în disperare și speri ca adversarul să nu știe să se apere, conștient fiind că nici tu n-ai habar de ce faci.

În altă ordine de idei, dacă ești pasionat de gaming și ai suficient de mult timp liber să-ți dezvolți caracterul în diverse jocuri atunci îți recomand să arunci un ochi peste reducerile astea de la HP. Și să faci în așa fel încât să participi la următoarele ediții de BLP. Dar asta e altă poveste.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.