Malaezu.ro

#calatorestecumine: voi ce zone din România ați alege pentru un film documentar?

Treaba îi chiar foarte simplă: s-au adunat o gașcă de oameni, în frunte cu colegul blogger Ivo, care își încarcă entuziasmul și cheful de viață pe niște motociclete și pleacă prin România pentru a realiza un film documentar. Proiectul #calatorestecumine începe mâine și durează 17 zile, însă faza cu adevărat faină e că traseul stimabililor e ales de internauți. Adică de voi, ăștia de folosiți social media cu pricepere și îndemânare.

11222798_895107030526717_1608598172141740154_nCum ziceam, ei pleacă mâine (încă nu știu unde), apoi urmează să pună zilnic pe pagina de Facebook Cumotorul.ro o poză cu ei în locul în care se află. Voi urmăriți hashtagul #calatorestecumine și alegeți destinația următoare: adică le spuneți pe unde ați vrea să-i vedeți, în funcție de zona în care sunt deja. Regulile (sunt două la număr și sunt chiar de bun simț) spun că nu-i puteți trimite înapoi de unde au venit, dar nici să parcurgă o distanță mai mare de 300 de kilometri.

Și uite-așa, timp de mai bine de două săptămâni, oamenii noștri o să se plimbe prin toată România propusă de voi, o să se filmeze și-o să realizeze un documentar care va ieși excelent, vă zic eu de pe-acum. Cu ocazia asta, Ivo și ai lui înfăptuiesc și două premiere: una locală, în sensul că va fi primul documentar pe motor filmat în România, și una mondială, reprezentată de realizarea primului documentar cu destinații alese de utilizatorii de social media.

A, și plus de asta, am înțeles că se lasă cu ceva premii dacă zona propusă de voi se numără printre cele vizitate de băieți. Acum să reiau întrebarea din titlu, aplicată desigur pe frumosul context oferit: voi ce zone din România ați alege pentru un film documentar?

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.