Malaezu.ro

Cărucioare 3 în 1 sau „noua generaţie de Transformeri”

O să ziceţi că am luat-o razna, că sunt afectat la căpuţ după setul obţinut de stelişti aseară în faţa danezilor de la Aalborg. Şi uite că după ce a văzut UEFA câte goluri se dau pe National Arena s-a gândit să pună aici patru meciuri din cadrul EURO 2020. Astă vară am vizionat în cinematografe cel mai nou film din seria Transformers şi am văzut cum un mecanic (mă rog, el îşi zicea inventator) îl găseşte în garajul personal pe Optimus Prime. Prieteni, am descoperit noua generaţie de roboţei dintr-ăştia şi pe cuvânt că mi-aş lua şi eu unul acasă! 

Şmecheria e simplă legat de autoboţeii ăştia: ei sunt foarte prietenoşi, foarte buni la toate, ca să zic aşa, se mulează conform cu dorinţele maestrului; nu ca Pikachu, care nu voia să intre în pokeminge. Recent am descoperit un site de unde poţi cumpăra inovaţiile astea şi stau să mă întreb dacă nu cumva le fac şi în mărimi mai mari; că la câta meteoritul sunt, tare mă îndoiesc că o să încap într-unul dintr-ăstea fără să cauzez pagube majore. Deşi ele sunt foarte rezistente, dar eu sunt mai problematic din fire.

Pe site-ul de care ziceam găsiţi sute de modele de cărucioare 3 în 1 (căci, da, la dânsele fac referire) cu care să vă jucaţi în voie. Bine, nu voi, ci puii voştri, iar dacă n-aveţi pui, puteţi să-i faceţi. Acum, glumind serios puţin, mă duceam cu gândul la perioada în care vocabularul meu se rezuma la zgomotele pe care le scoate o oală scăpată pe scări şi mă gândesc ce bine mi-ar fi prins un d-ăsta. Eu eram o ditamai chifteaua când eram bebe şi tare mi-ar fi plăcut unul încăpător aşa să mă lăfăi şi eu.

Ca să vă dau un exemplu, să nu ziceţi că-s nasol, Căruciorul Apollo All in One de la Hauck conţine un landou pentru nou născuţi, scaun auto grupa 0+, învelitoare pentru picioare, pelerină de ploaie, gentuţă pentru scutece şi cărucior sport cu cadran din aluminiu. Are spătar reglabil în 3 poziţii, centură cu prindere în 5 puncte, frână pe roţile din spate şi roţile din faţă blocabile. Adică e mai şmecher ca un Porsche! Plus că vine în mai multe culori; şi când zic că vine, apăi chiar vine singur şi gratis, că transportul e gratuit.

Le-am comparat pe stimabilele cu niste baby-transformeri pentru că sunt atât de complexe încât se pot plia cam pe fiecare dorinţă a părintelui. Singurele diferenţe sunt că ele nu au o armă care trage cu laser şi nu ştiu să vorbească (dar mă îndoiesc că are cineva nevoie de asta). No, şmecheria e simplă: voi intraţi pe BabyPlus.ro, căutaţi după autoboţelul care vă place şi-l cumpăraţi repejor (că de bebe, chiar de-l aveţi ori nu, mai e timp). Şi-apoi ieşiţi cu bebele prin parc la plimbare într-un cărucior dintr-ăsta 3 în 1 şi vedeţi cum o să se laude în faţa celorlalte sugătoare: gu gu ga ga gu! (adică, în limbaj mai practic, autoboţelul meu e mult mai cool ca al tău! Sîc!)

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.