Malaezu.ro

Câte ceva despre noul „Interstellar: Călătorind prin Univers”

Legea lui Murphy nu spune că ceva rău se va întâmpla. Spune că, dacă ceva e posibil, atunci se va întâmpla. Matthew McConaughey prezintă acest aspect al legii lui Murphy în trailerul celui mai recent film al său, Interstellar: Călătorind prin Univers. Urmărind trailerul mi s-a părut unul dintre cele mai interesante concepte cinematografice din ultimul timp. Vă las mai jos cu câteva informaţii despre film, plus trei afişe superbe pe care deja le văd puse pe unul dintre pereţii dormitorului.

Christopher Nolan, regizorul care nu necesită vreo altă prezentare pusă în paranteză, este omul care a pus cap la cap ideile pentru producţia Interstellar. După un scenariu scris de Jonathan şi Christopher Nolan, filmul îşi propune să depăşească barierele spaţiale şi să cucerească Universul. În contextul în care existenţa omenirii pe Pământ este pusă sub ameninţare, un grup de exploratori ia decizia să pornească într-o călătorie interstelară nemaivăzută.

Matthew McConaughey, Anne Hathaway şi Jessica Chastaine fac parte din distribuţia filmului ce are premiera în România pe 7 noiembrie. Produs de Warner Bros. Pictures, este adus în cinematografele din ţara noastră de Freeman Entertainment. Eu unul îl aştept cu încrederea căva fi un succes, asta şi după ce am urmărit trailerul şi am văzut posterele astea de care vă spuneam mai sus. Le găsiţi pe toate ceva mai jos, în format High Definition! 🙂

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.