Malaezu.ro

Ce-ați zice de o călătorie pe Everest?

Sună destul de complicat când o zic așa, știu, căci Everest este doar puțin mai departe decât Costinești și e ceva mai greu de ajuns acolo față de drumul către Vama Veche. Dar, ca să vă simplific puțin problema, lucrurile se pot așeza în așa fel încât, dacă vreți să mergeți, să o puteți face ca la carte.

Oferta lui Costin Miu prezintă trei săptămâni (în luna mai) pe care să le petreceți în ceea ce poate deveni cu ușurință aventura vieții voastre; sau ceva asemănător. Acum, partea care s-ar putea să vă intereseze dacă vă decideți să faceți un drum pe Everest abia urmează. Căci noi, cei de la Kooperativa 2.0 venim cu un bonus pentru cei care vor să se înscrie: dacă îi trimiteți un mail cu codul KOOPERATIVA lui Costin, la adresa costin at costinmiu.com veți primi din partea noastră și dreptul de a participa gratuit la turele montane și la antrenamentele fizice pe stadion din programul Mont Blanc Challenge.

Acum să vă explic pe-ndelete și în ce constă călătoria asta. Everest Base Camp Trek este cel mai cunoscut, cel mai greu și cel mai frumos trek din lume. Torente traversate pe poduri suspendate, văi spectaculoase între versanții munților de peste 7000 de metri, mănăstiri budhiste și temple hinduse și, peste toate, experiența personală specială a trekingului la altitudine fac din Everest Base Camp Trek un must do pentru căutătorii de aventură, fotografie și experiențe culturale inedite.

Prețul aventurii ăsteia (căci știu că asta vă interesează) este de 1.600 de euro + biletul de avion București – Kathmandu, care este de aproximativ 700 de euro. Asta înseamnă că aveți incluse următoarele:

– Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
– Trei nopți de cazare în Kathmandu;
– Full board (mic dejun, prânz, cină) pe perioada trek-ului;
– Cazare în lodge-uri pe perioada trek-ului în camere duble;
– O noapte de cazare + masă în tabăra de bază de pe Everest;
– Serviciile de ghizi și porteri (1 porter la două persoane);
– Biletele de avion Kathmandu-Lukla-Kathmandu;
– Taxa de acces în Parcul Național Everest.

Desigur, găsiți pe site toate detaliile de care aveți nevoie, eu mă mulțumesc să vă stârnesc curiozitatea într-atât de mult încât să vă gândiți acum la acel „dar ce-ar fi dacă…„. Ah, și să nu uit să vă mai spun: Everest Base Camp este un trek, deci nu necesită o pregătire montană specifică; dar o condiție fizică decentă este recomandată.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.