Malaezu.ro

Cei ce ne merită recunoştinţa

E o sărbătoare cu origini americane, cunoscută la noi sub denumirea populară de Ziua Recunoştinţei. Pe glob, Thanksgiving Day se sărbătoreşte în zile diverse: canadienii o celebrează în a doua lună din octombrie, Liberia în prima joi a lui noiembrie, în timp ce americanii în cea de-a patra zi de joi din brumar. Anul acesta Statele Unite se bucură de Ziua Recunoştinţei în data de 28 noiembrie.

wpid-IMG_20131124_135849-1024x768

Update: Am fost astăzi la prima şedinţă de cumpărături Campofrio! În timp ce masa mea de Ziua Recunoştinţei se umple, la fel se întâmplă şi cu inimile copiilor din Dolj, ce se umplu cu bucurie. Am pus alături poza cu coşul meu de cumpărături de astăzi, plin cu produse Campofrio. Nu uita, Campofrio face bine! Şi tu poţi face bine, alături de ei! 🙂

Românii nu prea o au cu o sărătoarea recunoştinţei, asta deşi am împrumutat de la „vecinii” americani mai toate sărbătorile posibile, de la Halloween la Valentine’s Day. Românii nu prea o au cu recunoştinţa în general. Ziua Recunoştinţei este sărbătoarea familiilor, în care acestea se adună în jurul unei mese acoperite cu bucate alese, unde predomină curcanul umplut, şi mulţumesc pe rând acelora ce i-au ajutat de-a lungul anului.

M-am gândit totuşi ca anul ăsta, de Thanksgiving, să schimb puţin tradiţia. Ce m-a făcut să adopt o astfel de idee voi dezvălui mai jos. Astfel că anul acesta voi renunţa la tradiţionalul curcan umplut ori tradiţionalii cartofi dulci, în favoarea e ceva mai… deosebit. Anul acesta, de Ziua Recunoştinţei voi avea masa plină de sandvişuri. Şi nu doar eu, pentru că se pare că nu voi fi singurul. Anul acesta mii de copii neajutoraţi din comunităţile doljene din România vor avea pe masă mii de sandvişuri gustoase de care să se bucure.

Şi totul datorită iniţiativei extraordinare a celor de la Campofrio, care au ales să dăruiască peste 8.000 de sandvişuri acestor copii sărmani despre care pomeneam mai sus. Da, ei sunt cei ce m-au făcut să primesc bucuros provocarea #campofriofacebine! Astfel că, datorită campaniei lor, fiecare produs cumpărat de mine din reţeaua de magazine Carrefour va fi automat transformat într-un sandviş pentru cei ce au cea mai mare nevoie de el. Este felul meu de a face bine.

Îi invit astfel pe toţi cei ce doresc să devină Donatori de Viitor să vină alături de mine la cumpărături pentru a umple masa de Ziua Recunoştinţei copiilor lipsiţi de noroc. Sub această denumire, Campofrio România alături de World Vision România au decis să aducă zâmbete pe chipurile a mii de copii din judeţul Dolj. Şi astfel, pornind de la ideea menţionată încă din titlu, anul acesta am ales să fiu recunoscător celor de la Campofrio pentru iniţiativa lor cu adevărat lăudabilă de a face bine. Iar pe lângă ei, cei ce ne merită recunoştinţa sunt toţi aceia ce se implică, oricum pot ei, pentru a ajuta o comunitate.

Poţi face şi tu bine printr-un simplu like ori share, ori prin vizitarea paginilor de Facebook Campofrio şi World Vision Romania sau doar cumpărând câteva dintre produsele lor. Iar dacă eu nu am reuşit să te conving, pe pagina Donator de Viitor poţi găsi mai multe detalii şi poveşti impresionante din cadrul campaniei. Totul se desfăşoară în perioada 21-28 noiembrie sub sloganul #campofriofacebine.

Aşa că, haideţi cu toţii la cumpărături pentru a ajuta o comunitate! Haideţi să umplem, împreună, mesele de sărbători ale copiilor sărmani din România! Vă mulţumesc şi vă sunt etern recunoscător! 🙂

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.