Malaezu.ro

Care sunt cele mai bune campanii de online din ultimul an?

Sunt un fan convins al campaniilor reușite ce se întâmplă în online, indiferent de brandul care stă în spatele lor. Cred că, de fapt, cu cât un brand pentru care nu am așa o mare afinitate reușește o campanie bună, cu atât îmi atrage mai mult atenția. Asta dincolo de partea în care eu, în calitate de om implicat în fenomenul ăsta, am ce învăța; pentru că nu se știe niciodată când voi fi nevoit să aplic treaba asta.

Fără a da exemple concrete acum, promit să revin cu ele imediat după ce vor fi prezentate la Top Social Brands, pe 23 iunie la Galeria Galateca, în București. 

Top Social Brands este unul dintre cele mai dragi evenimente mie, nu doar pentru c-a fost primul eveniment de genul la care am participat (în urmă cu doi ani), ci pentru că prezintă atât de multe informații utile, chiar necesare acestui mediu denumit generic social media. Evenimentul se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii și managerilor care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor, specialiștilor din agenții sau a bloggerilor.

Evenimentul de anul acesta se împarte în două sesiuni denumite „Viitorul conectivității sociale pentru branduri” și „Ingredientele campaniilor de succes”. În partea a doua a zilei va fi lansat și mult-așteptatul Top Social Brands 2016. Temele principale de discuție vor fi tendințele care schimbă regulile jocului în social media, așteptările consumatorilor de la un brand în social media în 2016, se va vorbi despre live video, Snapchat și bloguri de nișă, dar și care sunt canalele vedetă în 2016.

Printre speakeri se numără Cristian Manafu, Ramona Ciocodei, Lucian Mîndruță, Alex Negrea și Marta Ușurelu. Participarea la eveniment este de 65 de euro + TVA atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Formularul de înscriere poate fi completat pe site.

Ne vedem pe 23 să aflăm care au fost cele mai bune branduri și campanii în social media în 2015?

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.