Malaezu.ro

Cinci trailere foarte mișto lansate aseară la San Diego Comic Con

Amatorii de film și geekșii de pretutindeni sunt atenți zilele astea la ce se mai întâmplă la San Diego Comic Con, cel mai important eveniment al seriei Comic Con din lume. Și, cel puțin aseară s-au întâmplat lucruri multe și foarte mișto la panelul celor de la Warner Bros. Pictures. Oamenii au lansat cinci trailere pentru unele dintre cele mai așteptate filme ale lui 2017, pe care le-am așezat frumos mai jos, ca să puteți să vă bucurați de ele corespunzător, fără să vă chinuiți prea tare să le căutați.

Nu știu de voi, dar mie-mi place din ce în ce mai tare ce se întâmplă la DC Comics în zona de cinematografie. Chiar dacă nu mi-a plăcut atât de mult pe cât mi-aș fi dorit Batman vs. Superman, sunt convins că Suicide Squad o să fie un fenomen și un precedent al industriei. Și din ce văd de la Wonder Woman, dar mai ales de la Justice League, pare că în 2017 universul cinematografic DC reușește în sfârșit să se lege și să ne spună niște povești reușite.

1. Justice League

2. Wonder Woman

3. Fantastic Beasts and Where to Find Them

4. Kong: Skull Island

5. King Arthur: Legend of the Sword

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Simina

    26 iulie 2016 - 12:46 am
    Răspunde

    Nu stiu, dar aprca nu iti impartasesc ideea! Nu am fost impresionat de Comic con. Sa vedem, ca pofta vine mancand. Poate evolueaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.