Malaezu.ro

Cine spune că nu ne putem trăi viaţa din pasiune?

Cunoaşteţi momentul acela în care simţiţi că nu mai aveţi încotro şi că, pentru prima oară în viaţă, trebuie să vă puneţi deoparte pasiunile şi activităţile acelea de vă fac pe voi fericiţi şi să alegeţi un drum care să vă ajute să supravieţuiţi? Dacă da, atunci îmi pare rău, sincer, dar e prea târziu pentru voi. Căci din clipa în care aţi ales să neglijaţi micile plăceri ale vieţii în favoarea unora despre care doar credeţi voi c-or să vă aducă bani, stabilitate şi un trai decent, s-a cam distrus carouselul ăsta.

Mereu mi-am zis c-o să-mi trăiesc viaţa făcând strict ceea ce-mi place şi că, de îndată ce-am să realizez că un lucru nu-mi mai satisface feng shui-ul, am să renunţ la el. De exemplu, undeva prin clasa a 11-a, atunci când visam să devin eu arhitect, să ridic clădiri şi, de ce să nu recunosc, să fac o căruţă de bani din treaba asta, am realizat că de fapt nu e pentru mine. Ne-am luat la revedere unul de la altul (eu cu ideea, zic) şi-am urmat calea asta, a blogging-ului şi a online-ului.

Şi ceea ce fac acum fac dintr-o pasiune teribilă: fie că e vorba de activitatea de-aici, de pe blog, de ceea ce fac la Kooperativa, ba chiar şi momentele alea în care mă duc la facultate sunt trăite tot cu impresia că poate mai învăţ ceva util. Şi vă spun asta, că dacă m-aş preface într-un roboţel d-ăla care să înveţe pentru o diplomă şi să muncească strict pentru nişte bani, mi s-ar termina bateriile mai repede decât cele de iPhone.

Iar legat de treaba asta cu „cine spune că…?„, mi se pare ceva incredibil de fain să faci ceva doar pentru că ai auzit tu că nu se poate. Nu m-am putut abţine şi-am dat şi-o căutare pe Google, iar printre sugestii erau cele de mai jos:

Cine spune că

De exemplu, în caz că n-aveţi planuri vineri seară, pe 3 iulie, BECK’s organizează simultan trei petreceri extraordinar de interesante, cel puţin prin idee, sub denumirea Think Fresh Night. Îs exact acestea trei de mai jos:

– La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;

– Pe Heliportul Crystal Tower(Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;

– La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Iar toate astea se întâmplă în contextul în care BECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber, considerată berea fresh thinker-ilor.

Şi partea şi mai faină e că, dacă vreţi să participaţi la vreuna din petrecerile de mai sus, aveţi şi o mulţime de concursuri din care să alegeţi. Pe Sport LocalBlog de BereBlog de Cafea şi Blog de Rocker se oferă (pe fiecare site) câte cinci invitaţii duble la eveniment, în timp ce Chinezu oferă şi el alte zece. Tot ce-aveţi de făcut este să veniţi cu o idee d-aia creativă ce pleacă de la sintagma „cine spune că…?” şi s-o înscrieţi în concurs; a, şi să aveţi peste 18 ani la ora desfăşurării petrecerilor.

Vă las şi spotul ăsta, ca să înţelegeţi mai bine care-i treaba cu Think Fresh Night.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.