Malaezu.ro

Mai știți clipurile alea despre evoluția modei în ultimii 100 de ani?

Anul trecut au circulat pe internet niște clipuri făcute de cei de la Mode despre cum a evoluat moda în ultimii 100 de ani. Uitați aici varianta pentru femei și aici varianta pentru bărbați; sau invers, nu-mi dau seama. Sigur le știți, pentru mine la facultate erau un studiu de caz, toată lumea avea câte o prezentare pe baza lor, indiferent de materie mereu erau adaptate cumva.

Eh, ce vreau să spun cu asta, acum că le-ați (re)văzut și știți despre ce e vorba: pe 17 octombrie are loc ziua internațională pentru eradicarea sărăciei, iar oamenii de la Depaul France au făcut un clip asemănător în care protagonist este o persoană cu venituri mici spre foarte mici. Uneori e chiar ușor de asemănat cu un om al străzii.

Mesajul e simplu: dacă în seria originală „100 years of fashion” vedeam cum s-a schimbat moda în ultimul secol, morala clipului de față e că sărăcia arată la fel indiferent de cum trec anii peste ea. E pe bază de sentiment, are o melodie foarte faină în fundal și e fix ce trebuie pentru o zi motivațională de luni într-un noiembrie ce aduce mai degrabă a iarnă.

Tagged in:, , ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.