Malaezu.ro

Crăciunul acesta vom avea parte de un „Alt Love Building” (Trailer)

După succesul Love Building regizorul Iulia Rugină aduce pe marile ecrane Crăciunul acesta continuarea poveştii ce-i are ca protagonişti pe Alexandru Papadopol, Dragoş Bucur şi Dorian Boguţă: Alt Love Building este un lungmetraj realizat de Actoriedefilm.ro, unde absolvenţii şcolii au ocazia să joace alături nu doar de nume mari ale cinematografiei româneşti dar şi de marele actor Ben Cross.

La şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relaţii, Love Building, acţiunea din cea de-a doua parte a poveştii este amplasată la munte, în plină iarnă, înaintea Anului Nou. Întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului.

Alt Love Building pune la bătaie nu mai puţin de 4 premii Oscar plus o altă nominalizare, reprezentate atât de Dragoş Bucur cât şi de Ben Cross (pentru filmele Chariots of Fire şi The Way Back). Cunoscut în special pentru rolurile sale din Chariots of Fire, Star Trek şi serialul Banshee, celebrul actor britanic Ben Cross îl interpretează în Alt Love Building pe Mr. Anderson, proprietarul de drept al taberei de reparat relaţii, Love Building.

Filmul distribuit de Freeman Entertainment intră în cinematografele din România începând cu 26 decembrie, însă până atunci puteţi găsi trailerul său mai jos. Şi nu uitaţi să vă uitaţi şi la primul film înainte să-l vedeţi pe-acesta! 🙂

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.