Malaezu.ro

Dacă vreți ca numele blogului vostru să apară pe coperta unui album…

…Atunci cred c-am găsit soluția! Colegul Marius Matache are o inițiativă tare faină, cu atât mai faină cu cât nici măcar nu e la prima abatere. Adică atunci când și-a lansat el primul album, o gașcă de bloggeri s-au decis să-i fie parteneri media, iar stimabilul, ca să-i răsplătească, i-a pus pe coperta albumului cu pricina. Acum urmează să repete isprava cu ocazia lansării celui de-al doilea album,  Alchimie, așa că-și caută o gașcă nouă. Imediat vă zic și ce-aveți de făcut pentru asta…

Dar mai întâi o muzicuță. Am pus-o oleacă mai jos, îi dați voi play și vă bucurați de ea, în caz că n-ați făcut-o deja, asta așa, #casăștiți în ce vă băgați. Apoi, în timp ce-o ascultați, vă imaginați cum ar fi ca, în cazul în care sunteți posesori ai unui blog serios, desigur, acesta să fie asociat cu melodia de mai jos. Nu doar cu ea, zic, ci cu un întreg album; și-atunci când lumea o să se înghesuie să cumpere albumul – căci o s-o facă, vă asigur – să dea de adresa blogului vostru scrisă acolo, undeva pe copertă.

Revenind la amenințarea din titlu, domnul Make a lansat pe blog provocarea asta, iar dacă dorești să i te alături, intri acolo și lași un comentariu prin care să te propui, sau îi trimiți un mail la adresa make2000[at]gmail.com. Eu am făcut asta deja, dar tre’ să vă mărturisesc că e coadă mare, iar stimabilul artist urmează să scoată un album mare prin calitate, nu prin cantitate. Acum, poate că nu mai vrea să apară el pe copertă, sau vrea ca figura dumnealui să fie compusă numa’ din adrese de blog, eu nu știu; dar cert e că e aglomerație!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.