Malaezu.ro

Dacă vreţi să mergeţi cu copiii la cinema în următoarea perioadă…

…Vă invit să faceţi o vizită prin Băneasa Shopping City, acolo unde Grand Cinema & More organizează în perioada 13-17 aprilie Grand Family Festival. Vorbim aici de cele mai reuşite animaţii ale ultimilor ani, puse împreună în cadrul unui festival dedicat atât celor mici, dar şi însoţitorilor lor adulţi, cu suflet de copil. Cei mici au acces gratuit dacă au sub 12 ani; şi acum mă refer la vârsta biologică, nu la sufletul veşnic tânăr. Timp de cinci zile, 12 animaţii vor rula în cadrul Grand Cinema & More din Băneasa, încântându-i pe cei mici; dacă tot e vacanţă, zic c-ar fi o idee bună, mă-nţelegeţi voi.

Annie (2D) Tenace, încrezătoare și optimistă, Annie este un copil părăsit de părinți, care se luptă să-și croiască un drum în viața dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, ea a fost lăsată de către părinți în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea și lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi. Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului,  Will Stacks (Jamie Foxx) – sfătuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne) și de șmecherul său șef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) – recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica „orfană”.

Asterix: Domeniul Zeilor (3D) Suntem în anul 50 î.Hr., când aproape intreaga Galia se află sub ocupația Imperiului Roman. Într-un mic sat, bravii Gali rezistă şi se opun din răsputeri invadatorilor.Exasperat de situaţie, Iulius Cezar decide să schimbe tactica: întrucât armata sa e incapabilă să se impună cu forţa, îi va seduce pe aceşti barbari de Gali cu ajutorul civilizaţiei romane. În acest scop, el porunceşte să se construiască, la marginea satului Galilor, un complex rezidenţial de lux, în care vor locui romanii bogaţi şi îl botează „Domeniul zeilor”. Vor reuşi amicii noştri Gali să reziste tentaţiei luxului şi confortului roman? Va ajunge satul lor o simplă atracţie turistică? Asterix şi Obelix sunt hotărâţi să facă totul pentru a zădărnici planurile lui Cezar.

Stă să ploauă cu chiftele 2 (2D, 3D) continuă acțiunea comediei de mare succes Stă să plouă cu chiftele. Flint Lockwood era convins că omenirea e salvată atunci când își distrusese propria invenție -mașinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele și tornade de spaghetti. Curând, însă, Flint descoperă că mașinăria e încă funcțională și produce niște creaturi mutante, o combinaţie între animale şi alimente. Însoţit de prietenii săi, el porneşte într-o aventură periculoasă, pentru a salva omenirea – din nou !

Sponge Bob: Aventuri pe uscat (3D) spune povestea piratului Burger Beard care caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul.

Pene Galbene (3D) ne povesteşte despre călătoria unui erou mai neobişnuit. Yellowbird este un pui de pasăre, de talie mică, care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde. El nu a vrut să-şi părăsească niciodată cuibul, dar a rămas fără familie. Acum, Yellowbird porneşte în căutarea unei familii, care să fie numai a lui.

Boxtroli (3D) urmăreşte povestea unui băieţel uman ce a fost crescut de trolii din cutiile de gunoi. Acesta porneşte într-o adevărată aventură în încercarea de a-i salva pe prietenii săi de sub străzile oraşului Cheesebridge, ameninţaţi de un malefic responsabil cu deratizarea, gata de orice pentru a-i stăpâni pe troli.

Animaţia Pinguinii din Madagascar (3D)  îi are ca protagonişti pe amuzanţii şi inteligenţii pinguini din trilogia „Madagascar”, Skipper, Kowalski, Rico şi Private. Aceştia se aliază cu organizaţia sub acoperire, The North Wind, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la planul său de a distruge lumea.

Sunt un mic ticălos 2 (3D) spune povestea ex-răufăcătorului Gru, care începe să se adapteze la viaţa de familie alături de cele trei fetiţe adoptate de el. Atunci când are loc o spargere într-un laborator secret, Gru este chemat să ajute în investigaţii, care îl poartă în noi aventuri alături de minionii săi.

Cum să evadezi de pe Pământ (3D) spune povestea astronautului Scorch Supernova, care porneşteîntr-o nouă misiune palpitantă. Când Scorch realizează că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker, e rândul fratelui său mult mai firav, Gary, să preia misiunea de salvare.

Aventuri în Zambezia (3D) îl are în centru pe tânărul şoim Kai, ce îşi părăseşte postul de observaţie,în ciuda dorinţei tatălui său de a-l înrola în trupele de apărare ale Zambeziei. Alături de prietenii săi, Kai va avea nevoie de toate abilităţile de zburător şi de o uriaşă doză de diplomaţie pentru a salva oraşul.

Khumba (3D) prezintă destinul unei zebre ce a avut ghinionul de a se naşte numai cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor semenilor săi. Învinuit de tatăl său pentru seceta din acel an, care a cauzat moartea mamei sale, Khumba fuge de acasă, conştient că nu poate supravieţui singur.

Ștrumfii 2 (3D) este o urmare a blockbuster-ului The Smurfs, o combinaţie de live action şi animaţie, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor. Dar când află că numai un ştrumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ţi doreşte şi că numai Ştrumpfiţa poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ştrumpfi adevăraţi, Gargamel o răpeşte pe Ştrumpfiţă şi o duce în capitala Franţei, unde, datorită adoraţiei a milioane de parizieni, el dobândise reputaţia de cel mai mare vrăjitor.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.