Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre evenimentul DC Fandome 2021

Nicio lună fără câte o convenție online pare a fi deviza anului; după ce în septembrie Netflix ne-a oferit evenimentul TUDUM, luna octombrie ne aduce în fața monitoarelor o nouă ediție a DC Fandome, eveniment creat de cei de la DC Comics în urmă cu un an, în vara lui 2020.

Vorbim despre un eveniment care, așa cum îi spune și numele, este dedicat exclusiv universului DC pe toate planurile, de la filme și seriale la jocuri video și benzi desenate. Cei responsabili cu organizarea promit o mulțime de știri, exclusivități și update-uri pentru proiectele aflate în derulare, iar dacă ne raportăm la ediția de anul trecut atunci avem dreptul să fim entuziasmați.

Așa cum te-am obișnuit am cules toate informațiile pe care le avem în momentul ăsta despre DC Fandome și le-am pus la un loc pentru a ști exact când și unde se întâmplă, dar și ce subiecte vor fi abordate. Din păcate, spre deosebire de anul trecut de această dată DC nu a făcut public (cel puțin la momentul la care scriu eu articolul ăsta) un program propriu-zis împărțit pe ore, așa că avem de așteptat pentru a vedea ce titlu va fi prezentat în ce moment.

 

Pentru început cel mai important lucru de știut este că DC Fandome are loc sâmbătă, pe 16 octombrie, începând cu ora locală 20:00.

Este un eveniment 100% gratuit, însă conținutul prezentat acolo va fi disponibil doar până pe 31 octombrie; asta cu excepția trailerelor care evident vor fi urcate pe Youtube și lăsate acolo. DC Fandome va avea aproximativ 4 ore și va fi disponibil pe site-ul oficial, dar și pe conturile DC Comics de Youtube, Twitch, Facebook și Twitter.

Evenimentul va beneficia de subtitrare în mai multe limbi, printre care engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă sau japoneză, însă limba română nu se numără printre ele.

 

Ce titluri vor fi prezente la DC Fandome 2021

Așa cum ziceam un program efectiv nu există momentan, ci doar teaserul pe care-l poți urmări mai jos; totuși avem parte de confirmarea titlurilor din portofoliul DC care vor fi abordate în cadrul convenției.

Începem cu filmele, acolo unde universul DCEU are destul de multe planuri pentru următorii doi ani. Capul de afiș pare a fi noul film Black Adam cu Dwayne Johnson protagonist, care de altfel este și în centrul posterului oficial. Dacă anul trecut The Rock abia a prezentat distribuția filmului, de data aceasta ne putem aștepta la un first look pentru filmul care este programat pentru lansare în vara lui 2022.

Pe lângă acesta vom avea un panel pentru viitorul The Flash, însă e greu de crezut că va veni și cu o parte de footage video în contextul în care producția cu Ezra Miller protagonist și Michael Keaton în rolul lui Batman abia și-a terminat filmările la începutul lunii.

Apoi DCEU vine cu alte două titluri ce urmează a fi lansate în viitorul apropiat: Aquaman and the Lost Kingdom este așteptat în cinematografe în decembrie 2022, în timp ce Shazam! Fury of the Gods are programată premiera pentru iunie 2023. Nu te aștepta la niciun fel de material video din filmele propriu-zise, însă posibil să avem niște secvențe din culise sau alte noutăți.

Nu în ultimul rând cel mai recent anunțat proiect DCEU este filmul Blue Beetle, cu Xolo Maridueña (Cobra Kai) în rolul principal, care sigur își va face apariția la DC Fandome pentru a ne povesti puțin despre personajul său.

Ultimul film pe care-l va prezenta DC Fandome, deși în afara universului extins DC este deja celebrul The Batman, cu Robert Pattinson în rolul lui Bruce Wayne. Anul trecut Matt Reeves ne-a oferit primul trailer al filmului exact în cadrul evenimentului, cu un trailer secundar fiindu-ne deja promis pentru ediția de anul acesta. Cel mai probabil panelul dedicat lui Batman va fi și cel care va încheia evenimentul, trailerul său fiind cel mai așteptat moment al serii.

 

În ceea ce privește serialele din universul DC, Fandome ne așteaptă, printre altele, cu paneluri pentru patru titluri din Arrowverse: Batwoman, Supergirl, Superman & Lois și The Flash. Sezonul al treilea din Batwoman abia ce a debutat în România pe HBO GO și promite să ofere publicului antagoniști celebri precum Penguin, Poison Ivy și Mad Hatter. Pe de altă parte Supergirl se apropie de finalul ultimului sezon, iar Superman & Lois se pregătește să revină cu un sezon secund. O discuție interesantă va fi în jurul seriei The Flash, care-și pregătește debutul celui de-al optulea sezon cu un eveniment de tip crossover numit Armageddon.

Pe lângă acesta DC Fandome ne oferă acces la paneluri pentru Doom Patrol, Sweet Tooth, seria animată Harley Quinn și proaspăt anunțatul proiect DMZ. Cu toate astea pare că cel mai important titlu de aici va fi Peacemaker; producția care urmează să debuteze la HBO Max în ianurie 2022 va primi cu această ocazie și un prim trailer.

 

Pe partea de jocuri DC Fandome promite noutăți pentru titlul Suicide Squad: Kill the Justice League al celor de la Rocksteady (care de altfel a avut și un first look la ediția de anul trecut), dar și mult așteptatul Gotham Knights, dedicat personajelor din Bat-family.

Printre invitați, pe lângă cei implicați direct în toate titlurile menționate anterior sunt anunțați JJ Abrams, care urmează să realizeze un nou film Superman, Reggie Hudlin, producătorul viitorului film Static Shock și Lynda Carter alături de Patty Jenkins pentru a sărbători aniversarea de 80 de ani a personajului Wonder Woman.

 

Cam astea sunt informațiile pe care le avem momentan; mai departe rămâne doar să urmărim evenimentul pentru a vedea exact ce ni s-a pregătit.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.