Malaezu.ro

Am văzut Deadpool 2 ca să aflu dacă poate fi bătut recordul de glume cu supereroi dintr-un singur film

Recordul glumelor cu supereroi dintr-un singur film e deținut tot de Deadpool încă de acum doi ani, așa că așteptările pentru continuarea asta au fost destul de mari. E oarecum o chestie logică, că dacă stai să te gândești primul film a avut ca sursă de glume mai bine de 10 ani de filme cu supereroi doar dacă le punem la socoteală pe cele din secolul ăsta, în timp ce partea a doua a avut doar doi ani, plus glumele rămase neutilizate în prima. E un fel de matematică aici.

Răspunsul scurt la provocarea asta e unul negativ: Deadpool 2 nu are la fel de multe punuri ca primul, dar alea care sunt servite aici sunt ce trebuie. Unele mai bune, altele mai slăbuțe, unele previzibile, altele inteligente. Na, era de așteptat să se ia de Wolverine și Thanos.

Apropo de Thanos, dacă ai văzut recent Infinity War (și practic n-ai cum să-l fi văzut decât recent, c-a apărut acum câteva săptămâni) o să ai parte de o senzație super dubioasă în timp ce asculți monologul lui Cable cu vocea villainului din Avengers. Spoiler: actorul care-l interpretează pe Cable e Josh Brolin, același care-l joacă și pe Thanos, doar că-n filmul ăsta nu are pielea mov și nici bărbia proeminentă.

Alt aspect care-ar merita punctat e coloana sonoră. E bună rău. De altfel Deadpool 2 e primul film din istorie care primește rating parental pentru muzică, pe lângă ratingul clasic al producției. O s-o asculți pe Céline Dion într-un intro ce parodiază filmele cu James Bond, iar la final e un moment super mișto cu piesa Tomorrow, pe care Ryan Reynolds o interpretează costumat în unicorn la un concurs din Coreea.

Povestea în sine nu-i la fel de bună ca-n primul film, iar relația dintre Wade Wilson și Cable ar fi putut fi conturată ceva mai bine, eu unul speram la mai mult. Dar în fond eu n-am mers la film pentru a descoperi complexitatea personajelor, ci pentru a vedea multe punuri bune. Ceea ce s-a întâmplat chiar dacă, repet, n-au fost la fel de multe ca-n primul film. Deadpool 2 e un film comic, o să râzi sigur, de asta nu se pune problema.

Filmul are o singură secvență după credit, e un mid-scene, de fapt, că nu-i la final de tot, dar mie mi se pare cea mai bună secvență oferită de Marvel până acum, îți recomand să stai s-o vezi, o să fii surprins.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.