Malaezu.ro

Despre Airsoft, noua modă a jocurilor pentru oameni mari

Counter Strike, Delta Force, Battlefield, jocuri care stau la baza activităţii noastre online. Înainte să stăm pe Facebook, înainte să punem poze pe Hi5 şi să vorbim pe Messenger, cu toţii am avut momentul acela în care am descoperit aceste jocuri şi am rămas blocaţi în faţa ecranelor cu orele pentru a ne juca. Vremuri moderne aduc bătăliile purtate în reţea în viaţa reală, în locuri special amenajate, foste fabrici ori uzine devenite acum arena noii pasiuni a generaţiei actuale: Airsoft! 

Ideea de bază a jocului de airsoft este aceea de simulare a unui conflict militar utilizând replici ale unor arme reale, capabile să tragă cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Pentru a te putea bucura de întreaga complexitate a jocului e nevoie însă de un echipament special care să conţină pistoale airsoft, bile airsoft, accesorii airsoft dar şi altele.

Airosft6 este un magazin online de airsoft situat în Constanţa, care oferă jucătorilor echipamente de airsoft numai bune pentru practicarea noului joc. Pe site puteţi găsi o gamă largă de pistoale airsoft ce reprezintă replici ale armelor adevărate până la cel mai mic detaliu. Achiziţionarea unui pistol airsoft reprezintă, aş adăuga, primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când alegi să practici jocul cu pricina.

Tot în cadrul mazaginului Airsoft6 găsiţi şi o mulţime de accesorii airsoft precum încărcătoare mid-cap sau hi-cap, baterii Ni-MH şi baterii Li-Po, dar şi componente airsoft (ţevi de precizie, gume şi camere de Hop-Up, valve, arcuri, etc.) Pe acelaşi site găsiţi şi frumuseţea asta care mie-mi place enorm, un G&P M4 Defender Magpul sau un Double Eagle Shotgun M56DL.

Originar în Japonia, fenomenul airsoft are un trecut complicat şi oarecum necunoscut, apărând în 1970 în Hong-Kong, iar la sfârşitul secolului XX răspândindu-se pe tot continentul asiatic. În Marea Britanie primele replici de airsoft au apărut sub formă de kituri semi-asamblate zece ani mai târziu, iar de acolo jocul s-a dezvoltat în toată lumea.

Precum în jocurile de pc prezentate în începutul articolului, jocul de airsoft cuprinde mai multe tipuri de joc, de la clasica luptă între două echipe ce au sarcina de a se elimina reciproc până la jocuri de tipul capturarea steagului, dezamorsarea bombei sau plasarea unei bombe. Şi, să nu uit, pe site-ul Airsoft6 găsiţişi câteva idei de cadouri, aşa, că tot stă să vină Moşul!

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.