Malaezu.ro

Despre Mine

Sunt născut în ’95, deci nu știu exact dacă fac parte din generația Millenial sau Z. Îmi place să cred că le înțeleg pe amândouă și mă pot integra în ambele.

La 18 ani am publicat un roman de beletristică, apoi am realizat că-mi place să scriu mai mult decât îmi place matematica, m-am mutat de la profilul real la cel uman și m-am apucat de blog. Malaezu e porecla pe care am primit-o în liceu de la colegii care nu știau cum mă cheamă și mi-au zis că „semăn cu un malaez.” Îmi petrec timpul liber pe Netflix sau citind benzi desenate.

Între 2014 și 2017 am studiat Relațiile Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la Universitatea București, iar între 2017 și 2019 am urmat masteratul de social media și marketing online al SNSPA.

Pe blog găsești preponderent articole dedicate filmelor, serialelor și informațiilor geek din zona de popular culture. În funcție de preferințele tale, te invit să descoperi cele mai recente recomandări în materie de filme și seriale.

Cei pasionați de social media pot descoperi care sunt cele mai importante evenimente din domeniu în cadrul categoriei cu același nume, iar amatorii de escape room pot descoperi o mulțime de camere de evadare pe care să le încerce în cadrul proiectului #MalaezuEvadeaza pe care l-am dezvoltat pe blog.

Pe lângă articolele de-aici sunt social media editor în cadrul Kooperativa 2.0, agenție iscusită de social media, din primăvara lui 2015. În rest, mă poți găsi în online la următoarele adrese: