Malaezu.ro

Despre Mine

Sunt născut în ’95, deci nu știu exact dacă fac parte din generația Millenial sau Z. Îmi place să cred că le înțeleg pe amândouă și mă pot integra în ambele.

Malaezu e porecla pe care am primit-o în liceu de la colegii care nu știau cum mă cheamă și mi-au zis că „semăn cu un malaez.” Îmi petrec timpul liber pe Netflix, citind benzi desenate sau jucându-mă FIFA pe Playstation. La 18 ani am publicat un roman de beletristică numit „Viața Într-o Cutie de Carton” pentru a impresiona o fată.

Între 2014 și 2017 am studiat Relațiile Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la Universitatea București, iar între 2017 și 2019 am urmat masteratul de social media și marketing online al SNSPA.

Pe blog găsești preponderent articole dedicate filmelor, serialelor și informațiilor geek din zona de popular culture. În funcție de preferințele tale, te invit să descoperi cele mai recente recomandări în materie de filme și seriale.

Cei pasionați de social media pot descoperi care sunt cele mai importante evenimente din domeniu în cadrul categoriei cu același nume, iar amatorii de escape room pot descoperi o mulțime de camere de evadare pe care să le încerce în cadrul proiectului #MalaezuEvadeaza pe care l-am dezvoltat pe blog.

În perioada 2015 – 2019 am ocupat poziția de social media editor în cadrul Kooperativa 2.0. Începând cu luna noiembrie 2019 mă poți găsi în orașul Faro din Portugalia, acolo unde lucrez ca social media manager pentru organizația Contextos. În rest, mă poți găsi în online la următoarele adrese: