Malaezu.ro

Despre MobiFest, un e-book gratuit şi o ofertă specială pentru voi

Aşadar, conform cu anunţul iniţial, prima ediţie MobiFest urmează să se întâmple miercurea viitoare, pe 13 mai, la Crowne Plaza Hotel din Capitală. Revin de această dată cu câteva informaţii suplimentare despre eveniment, vă las şi un e-book gratuit despre mobile marketing pe care să-l descărcaţi şi de care să vă bucuraţi în metrou, la birou sau oriunde doriţi voi, iar pe lânga asta, bonus, am o ofertă specială pentru aceia dintre voi care doresc să ia parte la conferinţe şi nu ştiu exact cum.

Zece milioane de români sunt pe internet. Opt milioane de români au cont pe Facebook. 12,8 milioane de români folosesc internetul mobil. În toată revoluţia digitală şi social media de la noi, avem clar un câştigator: mediul mobil. Subestimat şi foarte puţin folosit, marketingul în mediul mobil oferă beneficii clare brandurilor care vor să atingă atât mase mari de consumatori, cât şi grupuri mici de clienţi.

Cea mai importantă conferinţă despre marketingul şi inovaţia în mediul mobil, Mobifest, aduce pe 13 mai la Crowne Plaza Hotel soluţii concrete de creştere a vanzărilor şi idei noi de la specialişti străini şi practicieni locali cu experienţă. Evenimentul include într-o singură zi o conferinţă, un training specializat în mobile marketing şi Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii şi aplicaţii mobile de pe piaţa locală.

Temele conferinţei sunt aplicate pe nevoile companiilor actuale, pornind de la creativitatea campaniilor de advertising în convergenţă cu instrumentele mobile la tactici concrete de a stimula cumpărăturile şi generarea de lead-uri prin telefonul mobil. Participanţii vor afla în cadrul Mobifest cum pot crea conţinut mobil eficient, element esenţial în crearea şi gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising şi cele mai bune practici de mobile marketing,  dar şi care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a creşte vânzarile prin intermediul platformelor mobile.

Aşa cum v-am ameninţat încă din titlu, cei de la Evensys, alături de o serie de specialişti în marketing şi comunicare de pe piaţa locală au pregătit un foarte util e-book cu cele mai relevante tendinţe în mobile communication ale momentului. Tot ce aveţi de făcut pentru a intra în posesia lui este să accesaţi pagina 2015.mobifest.ro/ebook şi să îl descărcaţi complet gratuit.

De asemenea, dacă doriţi să ajungeţi la conferinţele MobiFest şi nu dispuneţi de un buget necesar înscrierii, am să încerc eu să vă ajut. Pun la bătaie cinci bilete cu tarif redus (33% faţă de oferta oficială) la evenimentul de pe 13 mai, dacă trimiteţi un mail de înscriere la adresa office [at] evensys [dot] ro, în care să folosiţi codul ionalexandruMbf15. Pentru că vorbim de primul venit, primul servit, v-aş sfătui să profitaţi de ocazie şi să vă grăbiţi! Pentru orice altă informaţie suplimentară, site-ul 2015.mobifest.ro vă stă la dispoziţie.

În altă ordine de idei, urmează clasica întrebare: cu cine mă vad pe 13 mai la MobiFest?

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.