Malaezu.ro

Șase noutăți prezentate de Disney la convenția D23

Organizat o dată la doi ani, D23 este cel mai mare eveniment produs de Disney pentru a-și prezenta principalele proiecte și noutăți. Convenția este ușor asemănătoare mult mai celebrului San Diego Comic Con, fiind însă dedicată exclusiv portofoliului Disney.

Partea interesantă e că anul ăsta a fost prima ediție cu un panel dedicat serviciului de streaming Disney+, ce se va lansa în Statele Unite pe 12 noiembrie. Ocazie cu care au fost prezentate o serie de proiecte noi, „omise” intenționat de Disney în urmă cu o lună, la SDCC. 

 

The Mandalorian (trailer) 

The Mandalorian e primul serial live-action din universul Star Wars și totodată primul serial produs de Disney+, care va debuta în aceeași zi în care este lansată platforma. Protagonist va fi Pedro Pascal (Narcos), iar odată cu D23 a fost prezentat și primul trailer al producției, pe care-l poți urmări mai jos.

 

Ms. Marvel 

Cele mai interesante informații, din punctul meu de vedere, sunt cele legate de noile producții anunțate de Disney. Printre acestea se numără și Ms. Marvel (care nu, nu are legătură directă cu Captain Marvel), un serial despre primul erou de religie musulmană care a beneficiat de propria serie de benzi desenate Marvel.

Kamela Khan este o puștoaică din New Jersey de origini americano-pakistaneze cu puterea de a-și face corpul supraelastic, într-un fel asemănător cu cel al lui Mr. Fantastic (Fantastic Four). Momentan nu există detalii despre cine va juca rolul lui Ms. Marvel sau când va fi lansat serialul, însă un lucru e sigur: vorbim deja despre primul erou major Marvel care va debuta într-un serial și nu pe marele ecran, ceea ce arată cât de importante vor fi producțiile Disney+ în cadrul MCU.

 

Moon Knight

Un alt personaj important care va primi un serial propriu e Moon Knight. Partea interesantă e că există zvonuri cu privire la prezența sa în MCU încă de pe vremea filmelor din Phase 1, iar acum Marvel a confirmat că Moon Knight va face parte oficial din Phase 4. Mai mult, niște zvonuri recente sugerau inclusiv faptul că rolul său va fi jucat de Keanu Reeves.

Dacă nu ești familiarizat cu personajul trebuie să știi că Moon Knight (Marc Spector) este un fost agent CIA ucis de către un terorist și salvat de Zeul Egiptean al Răzbunării, Khonshu. După evenimentul ăsta în trupul lui își fac apariția nu mai puțin de patru personalități distincte, care se luptă pentru control sau încearcă, după caz, să colaboreze pentru rezolvarea misterelor la care lucrează eroul.

 

She-Hulk 

Poate cel mai cunoscut personaj din seria asta de trei e She-Hulk. Jennifer Walters este verișoara lui Bruce Banner, o avocată supusă la rândul ei razelor gama în urma unei transfuzii de sânge. Evenimentul o transformă într-o ființă asemănătoare mult mai cunoscutului Hulk, diferența fiind aceea că She-Hulk este un personaj mult mai stăpân pe sine și cu o inteligență superioară originalului.

La fel ca-n cazul serialelor de mai sus, nu există informații cu privire la distribuție ori la perioada lansării. Știm, însă, de la Kevin Feige că toate serialele Marvel de pe Disney+ vor avea un impact major în evoluția MCU în următorii trei ani.

 

Ewan McGregor revine în rolul lui Obi-Wan Kenobi 

Un zvon discutat de ceva vreme în spațiul online a fost în sfârșit confirmat de Disney, odată cu prezența lui Ewan McGregor pe scena D23. Acesta a confirmat nu doar faptul că-și va relua rolul din seria Star Wars, ci și că scenariul serialului dedicat lui Obi-Wan Kenobi e gata, iar filmările vor începe în prima parte a lui 2020.

 

Kit Harington se alătură MCU 

Ultima chestie importantă pe care ar trebui s-o știi e faptul că Kit Harington (Jon Snow) se alătură la rândul său echipei Marvel, într-un rol ținut încă secret. Asta se întâmplă la aproape un an de la momentul în care actorul i-a atacat pe cei de la Marvel pentru că nu oferă roluri și actorilor gay.

Așa cum era de așteptat au început deja să apară păreri și teorii despre rolul pe care l-ar putea juca Harington, iar cele mai discutate îl plasează pe acesta în costumul lui Moon Knight sau chiar în pielea lui Wolverine. Desigur, există și varianta în care rolul său să fie de fapt doar unul episodic, precum în cazul colegului său de pe platourile Game of Thrones, Peter Dinklage, care l-a interpretat pe piticul Eitri în Avengers: Infinity War.

Later Edit: Marvel a confirmat faptul că Kit Harington va juca rolul lui Black Knight în filmul The Eternals. Pe numele său real, Dane Whitman este un supererou cu vechime în benzile desenate Marvel, însă foarte puțin cunoscut publicului: e un spadasin iscusit, posesor al săbii cunoscute sub numele de „Ebony Blade”, dar și un erou cu un intelect superior, pasionat de gadgeturi.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

  1. Flatfy

    6 septembrie 2019 - 11:02 am
    Răspunde

    Abia astept filmele urmatoare, par sa fie super fain facute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.