Malaezu.ro

Două evenimente pentru sfârșitul lui 2015

Întâi e Future of Media, pe 26 noiembrie, iar pe 4 decembrie ultimul eveniment de social media al anului este Food Bloggers. Am să fiu prezent la ambele, amândouă sunt organizate de Evensys și pentru mine va fi a doua ediție la fiecare.

Future of Media: 26 noiembrie, Crowne Plaza Hotel
Așa a fost anul trecut la Future of Media. Ultimii ani au adus schimbări majore în media, iar canalele tradiționale de comunicare (print-ul în mod special) nu mai sunt la fel de eficiente comparativ cu noile tehnologii. Care sunt schimbările actuale din media, noile tendințe și inovații care își vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare și vor redefini viitorul media, toate aceste aspecte vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

Încă nu s-au definitivat nici temele de discuție și nici speakerii prezenți în acest an, astfel că puteți propune voi ce, sau pe cine doriți aici. Iar aici vă puteți înscrie, în cazul în care n-ați făcut-o deja. Am aflat multe idei interesante anul trecut – în special de la Petrișor Obae, de la paginademedia.ro – astfel că sunt optimist pentru ceea ce voi descoperi anul ăsta.

Food Bloggers: 4 decembrie, Radisson Blu Hotel
Food Bloggers Conference este evenimentul care se adresează tuturor celor pasionați de gătit și de blogging deopotrivă și care reunește bloggeri, jurnaliști și fotografi culinari, specialiști și branduri renumite din industrie. De această dată voi merge la ediția de iarnă, prima oară fiind prezent la cea din vară. Îmi aduc aminte c-am plecat de acolo cu stomacul plin și multe cunoștințe noi asimilate.

La fel ca în cazul primului eveniment, programul și speakerii nu au fost stabilite încă, astfel că e timp suficient să propuneți oameni și teme cu care vreți să vă confruntați. Desigur, aici este și pagina pentru înscrieri, cea cu care trebuie să începeți înainte să vă fugă imaginația în tot felul de direcții culinare greu de potolit.

Cu cele două am să-mi închei anul din punct de vedere al evenimentelor social media, astfel că tare mi-ar plăcea să știu când și cu cine urmează să mă văd în perioada asta. În preajma evenimentului am să revin cu mai multe informații, la fel și în timpul său, dar mai ales după.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

1 Comentariu

  1. Denisa

    12 noiembrie 2015 - 12:27 am
    Răspunde

    Bune recomandari, sa speram ca o sa avem si suficient timp in acea perioada. Am mai gasit destule evenimente organizate in Bucuresti, pe parcursul lunii decembrie, evenimente ce m-ar tenta foarte mult, multe dintre ele avand la baza muzica, teatrul dar si dansul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.