Malaezu.ro

După Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0

După Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0 am avut nevoie de Ziua în care să mă odihnesc după ziua porților deschise la Kooperativa 2.0. Da’ acum gata, sunt din nou pus pe treabă. Și încep prin a vă mulțumi tuturor celor care v-ați oprit măcar cinci minute la noi marți, pe 27 octombrie, dar și celor care ne-ați transmis gândurile bune de la distanță. Nu știu dacă sunteți conștienți, dar a însemnat enorm pentru noi toată activitatea asta.

Acum, foarte pe scurt, vă las cu câteva idei post-eveniment: din ce știu eu, peste 200 de oameni ne-au trecut pragul. Aveți imaginea cu 200 de oameni în cap? Bloggeri, oameni din agenții, reprezentați ai brandurilor sau pur și simplu prieteni care doreau să vadă unde lucrăm. Toată lumea a rămas plăcut impresionată atât de cum am amenajat locul, dar mai ales de atmosfera din interiorul Kooperativa 2.0.

Cel mai obositor lucru pe care l-am făcut a fost totodată și cel mai plăcut: și anume faptul că am întâmpinat oaspeții și le-am prezentat, detaliu cu detaliu, locul în care ne facem noi de cap în timpul săptămânii. Adică birourile de la care lucrăm în majoritatea timpului, panoul cu amintiri, sala de conferințe, bucătăria (cu mâncarea și băutura aferente) și, desigur, sala de relaxare, cu a ei masă de jocuri și cabina foto Amelie Photobooth (pozele din cabină le găsiți aici; dați-vă și tag dacă vă recunoașteți printre peruci).

 

Unul dintre primii invitați ai zilei a fost președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu; care ne-a adus fiecăruia câte un tricou de-ale naționalei, cu numărul 10 și numele nostru pe spate. Foarte, foarte mișto! Venind de dimineață și fiind ceva mai liniște în jur, ne-am permis să-l luam la întrebări și să aflăm astfel mai multe despre planurile federației. Poate c-am să revin ulterior cu detalii despre povestea asta, dar până atunci zic să mă laud că am apărut pe site-ul frf.ro.

Dacă sunteți interesați de munca noastră și de ce anume facem, să știți c-am dat un upgrade site-ului și găsiți acolo informații câte vreți; indiferent că sunteți bloggeri, oameni din agenții sau veniți din partea unui brand și vreți să colaborăm, aruncați un ochi pe site întâi. Apoi, desigur, vă așteptăm să ne mai vizitați o dată pentru a discuta ce-i de discutat.

De mare parte din mobila pe care o vedeți voi în poze s-au ocupat cei de la Elvila. Și aici mă refer în special la biroul meu, cel care-a fost așa o ușoară vedetă marți: în sensul că, nu știu de ce – poate de la tricoul galben cu numele meu pe el -, toată lumea se așeza pe scaun și stătea acolo. Tocmai d-aia dacă ați văzut sticle de bere, farfurii cu urme de prăjituri sau ambalaje de mâncare pe el, să știți că nu-mi aparțineau!

 

Nu uitați că dacă ați făcut poze pe la noi și n-ați apucat să le urcați pe Instagram, mai aveți timp până pe 30 octombrie să participați la koncursul nostru. Folosiți hashtagul #kooperativa20 atunci când le puneți și puteți câștiga premii surpriză. Nu-i greu, zic! Iar că tot veni vorba de poze, de tot ce vedeți pe-aici în materie de fotografii s-au ocupat Dragoș și Liz.

Așa ca o concluzie, Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0 mi-a adus aminte de petrecerile din liceu, sau de cele studențești: multă, foarte multă lume, băutură cât cuprinde, mâncare de asemenea, jocuri, poze, mult networking, glume și caterincă. Vă las cu ultimul set de poze, care exprimă – cred eu – cel mai bine ceea ce s-a simțit pe 27; și nu numai, căci la noi fiecare zi are la bază multă voie bună.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Razvan

    1 noiembrie 2015 - 1:33 am
    Răspunde

    Imi place noul vostru sediu, este mult mai… Chinezu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.