Malaezu.ro

Care sunt actorii internaționali ce vin la East European Comic Con 2019

La nivel mondial Comic Con e cea mai mare și importantă convenție dedicată iubitorilor de filme, seriale, comic books, gaming și alte asemenea. Anual la New York sau San Diego se lansează în premieră trailere pentru cele mai așteptate filme ale anului, iar actorii și echipa vin pentru a le prezenta fanilor cele mai noi informații.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est și se întâmplă anual la București, la Romexpo. Poate pentru tine nu înseamnă mare lucru, însă gândește-te că sunt oameni care vin din toată regiunea balcanică la București special pentru treaba asta, indiferent că vor să înâlnească vreun actor, să participe la concursurile de cosplay sau pur și simplu să ia contact cu atmosfera.

Mai mult, în octombrie 2019 va avea loc în premieră și cel de-al doilea eveniment Comic Con din România, organizat la Cluj; însă voi reveni pe subiectul ăsta ulterior.

Desigur, principala atracție a fost mereu oferită de numele actorilor internaționali care vin pentru a discuta și a face poze cu fanii. În anii trecuți au venit la București oameni precum Jason Momoa, Finn Jones, John Noble, Charles Dance, Nathaniel Buzolic sau Daniel Gillies.

Ediția de anul ăsta se anunță interesantă din punctul meu de vedere din două perspective: odată datorită headlinerului Paul Wesley, la care mă voi referi în detaliu imediat, dar și din prisma faptului că este primul mare eveniment în cadrul căruia actori din Game of Thrones vor putea vorbi liber despre serial după încheierea sa. Practic Game of Thrones se termină luni, pe 20 mai, iar actorii vor fi la București între 24 și 26 mai. 

 

Paul Wesley

De unde îl știi: Așa cum ziceam mai sus, Paul este cel mai important nume care va urca pe scena de la Romexpo anul acesta. A fost protagonist al serialului The Vampire Diaries timp de 8 ani, iar cel mai recent rol al său a fost în serialul Tell Me a Story, în 2018.

Când îl poți vedea la EECC: Paul Wesley va fi prezent în România doar sâmbătă, pe 25 mai. Va avea panel pe scena principală de la Romexpo începând cu ora 11 dimineața, iar apoi își va petrece toată ziua oferind autografe și făcând poze cu fanii.

Cât costă biletele: 250 de lei pentru foto, 190 de lei autograful, 400 de lei pachetul complet.

 

Carice Van Houten

De unde o știi: Carice a jucat rolul lui Melisandre în Game of Thrones, personajul său având un rol foarte important în timpul Bătăliei de la Winterfell. Pe lângă asta a mai jucat în trecut și în Black Book sau Operațiunea Valkyrie, alături de Tom Cruise.

Când o poți vedea la EECC: Carice va avea două paneluri la București: unul sâmbătă, de la ora 16 și altul duminică, de la ora 13. În rest va fi disponibilă în ambele zile pentru poze și autografe.

Cât costă biletele: 180 de lei pentru foto, 120 de lei autograful, 250 de lei pachetul complet.

 

Vladimir Furdik

De unde îl știi: Pe Vladimir Furdik îl știi cu siguranță, chiar dacă poate nici numele lui și nici chipul său nu-ți spun prea multe. Este nimeni altul decât Night King, principalul antagonist al ultimelor sezoane Game of Thrones. Altfel, el este mai mult un cascador decât un actor propriu-zis, lucrând la filme precum Skyfall, Prince of Persia, Robin Hood sau Thor: The Dark World.

Când îl poți vedea la EECC: Precum Carice, Vladimir va avea paneluri la Romexpo atât sâmbătă, de la ora 15, cât și duminică, de la 14, fiind prezent în rest pentru poze și autografe.

Cât costă biletele: 50 de lei pentru foto, 40 de lei autograful, 80 de lei pachetul complet.

 

Manu Bennett

De unde îl știi: Manu Bennett este primul actor din scurta istorie a East European Comic Con care se întoarce la București pentru a doua sa participare la eveniment. Manu a fost prima oară la noi în urmă cu 4 ani. Îl știi din serialele Spartacus, Arrow sau Shannara Chronicles, dar și din seria de filme The Hobbit, unde a interpretat rolul lui Azog.

Când îl poți vedea la EECC: Va fi prezent la București în toate cele trei zile de eveniment și va avea panel sâmbătă, de la ora 14, dar și duminică, de la ora 15.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru foto, 60 de lei autograful, 120 de lei pachetul complet.

 

Nicholas Brendon

De unde îl știi: Nicholas a fost protagonistul serialului Buffy, Spaima Vampirilor, fiind creditat pentru rolul lui Xander Harris cu 145 de episoade între 1997 și 2003.

Când îl poți vedea la EECC: La fel ca in cazul lui Manu Bennett, Nicholas va fi și el prezent pe toată durata convenției. Va avea panel atât sâmbătă, de la ora 12, cât și duminică de la 17.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru foto, 60 de lei autograful, 120 de lei pachetul complet.

 

Adam Brown

De unde îl știi: Adam Brown este un comediant britanic cu roluri în trilogia The Hobbit, dar și în filmul Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales din 2017.

Când îl poți vedea la EECC: Va avea paneluri la București atât vineri, cât și sâmbătă, ambele de la ora 19. În rest va fi prezent în ambele zile pentru poze și autografe.

Cât costă biletele: 40 de lei pentru foto, 40 de lei autograful, 70 de lei pachetul complet.

 

David Raynolds

De unde îl știi: David Raynolds este un actor cu origini românești stabilit în Canada. Cel mai recent rol al său a fost în Travelers, însă mai înainte de asta a avut roluri episodice în Legends of Tomorrow sau Ninjago de la LEGO.

Când îl poți vedea la EECC: Va fi prezent la Comic Con doar duminică, atunci când va susține și un panel începând cu ora 16.

Cât costă biletele: David este un actor bonus pentru ediția de anul acesta a East European Comic Con, motiv pentru care nu există costuri de niciun fel pentru prezența sa în România.

 

Tagged in:,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.