Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre actorii prezenți la East European Comic Con 2022

Pentru prima oară după pandemie East European Comic Con revine la București cu o ediție normală, după cea organizată în condiții speciale anul trecut. Ceea ce înseamnă în primul rând că nu mai sunt panouri de plexiglas între tine și actorul căruia-i ceri un autograf și nici 2 metri distanță atunci când vrei să faci o poză. Asta doar așa, ca să menționez două dintre aspectele cele mai de interes. EECC 2022 se organizează tot la Romexpo, între 26 și 28 august, însă revine la interior, în Pavilionul B1; cu alte cuvinte poate să plouă, că nu-i mai pasă nimănui.

Ce mi se pare interesant la ediția de anul ăsta, din perspectiva actorilor care vor fi prezenți, e că poate pentru prima oară acoperă o gamă foarte largă și variată de seriale, inclusiv două dintre cele mai așteptate titluri ale momentului: House of the Dragon, prequelul Game of Thrones și producția Amazon Prime Video Lord of the Rings: The Rings of Power. Pe lângă astea avem actori cu roluri în Vikings, The Witcher, Supernatural, The Vampire Diaries, The Waling Dead, Avengers, Doctor Who, Lucifer, Spartacus sau Pirates of the Carribean.

Așa cum te-am obișnuit în fiecare an îți las mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru a ști ce program are fiecare actor, când au sesiuni de poze și autografe, când sunt pe main stage și, desigur, prețul biletelor pe care le poți achiziționa direct de pe site-ul oficial. Ar mai fi important de spus, ca să nu mă repet mai jos, că toți actorii vor fi prezenți la East European Comic Con în zilele de 27 și 28 august.

 

Graham McTavish

De unde îl știi: tind să cred că Graham McTavish este cel mai „titrat” actor care a venit vreodată la East European Comic Con, cu un public care-l poate cunoaște din destul de multe producții. S-a remarcat în trecut în Outlander, Preacher, The Hobbit și Lucifer, iar cel mai recent l-ai putut vedea în rolul lui Sigismund Dijkstra în cel de-al doilea sezon din The Witcher.

Până să revină în sezonul trei o să-l poți urmări în această toamnă pe HBO Max în seria House of the Dragon, în rolul lui Ser Harrold Westerling. Pe lângă toate astea vocea sa poate fi auzită și în seria anime Castlevania (acolo unde este Dracula însuși) sau în filmul anime The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Care este programul său la EECC: McTavish are paneluri sâmbătă, începând cu ora 17:15 și duminică de la ora 14:00; în rest va fi disponibil, alternativ, pentru poze și autografe.

Cât costă biletele: 120 de lei pentru poză, 95 de lei autograful

 

Clive Standen

De unde îl știi: Clive Standan este cunoscut în mod special pentru rolul său în Vikings, acolo unde l-a interpretat pe Rollo. Poate mai puțin populară în România, însă Standen a fost protagonistul seriei Taken, unde l-a interpretat pe Bryan Mills, varianta mai tânără a personajului făcut celebru de Liam Neeson. Are și câteva apariții episodice în seria Doctor Who, pentru nostalgici.

Care este programul său la EECC: Clive Standen va urca pe scena principală sâmbătă de la ora 15:00 și duminică de la 13:00, fiind în rest disponibil pentru poze și autografe toată ziua; în ambele zile.

Cât costă biletele: 120 de lei pentru poză, 95 de lei autograful

 

Sebastian Roché

De unde îl știi: Sebastian Roché are un portofoliu cu peste 100 de titluri, unde cele mai cunoscute sunt de departe producțiile The Vampire Diaries și The Originals, acolo unde l-a interpretat pe Mikael, tatăl lui Klaus și al celorlalți „originali”. Înainte de asta a mai apărut inclusiv în Fringe și Supernatural, iar ceva mai recent l-ai putut vedea în seriile The Young Pope și The Man in the High Castle. Următoarea sa apariție va fi în antologia Cabinet of Curiosities, produsă de Guillermo del Toro pentru Netflix.

Care este programul său la EECC: Sebastian Roché va deschide ziua de 27 august cu un prim panel pe scena principală începând cu ora 11:00 și va închide sesiunile de panel de pe 28 august cu panelul său de la ora 15:00. În rest poze și autografe cât cuprinde.

Cât costă biletele: 95 de lei pentru poză, 70 de lei autograful

 

Ross Marquand

De unde îl știi: Ross Marquand este cunoscut în principal pentru rolul său din The Walking Dead, acolo unde l-a interpretat pe Aaron. Însă, și aici devine interesant, Marquand este o parte destul de importantă a MCU acolo unde, începând cu Infinity War și Endgame îl portretizează pe Red Skull, jucat anterior de Hugo Weaving. Tot el este și vocea lui Ultron în animația What If…? și în Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Care este programul său la EECC: Pe Ross Marquand îl vei putea asculta povestind (și eventual poate-i poți adresa și o întrebare) sâmbătă de la ora 16:00 și duminică de la 11:00. Dacă ai sau plănuiești să îți cumperi bilete pentru poze și autografe, actorul va fi disponibil în ambele zile.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru poză, 70 de lei autograful

 

Simon Merrells

De unde îl știi: Dacă faci un serial plasat în diverse perioade din antichitate atunci Simon Merrells este cu siguranță omul tău. Actorul britanic s-a remarcat interpretându-l pe Marcus Crassus în seria Spartacus, a jucat mai apoi în The Tomorrow People, Dominion, Knightfall și Good Omens, adaptarea unui roman semnat Neil Gaiman. Cel mai recent rol al său va fi în super-producția The Lord of the Rings: The Rings of Power, ce va debuta în septembrie la Prime Video.

Care este programul său la EECC: Cele două paneluri susținute de Simon Merrells vor fi sâmbătă de la ora 13:00 și duminică de la 12:00, cu suficient loc de poze și autografe între timp.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru poză, 50 de lei autograful

 

Kevin McNally

De unde îl știi: Kevin McNally este pentru a doua oară în România, doar că prima oară a fost la Cluj-Napoca, pentru Transylvania Comic Con, iar acum vine la București (l-am urmărit vorbit în urmă cu trei ani și s-a dovedit a fi super haios). McNally este cel mai cunoscut pentru interpretarea lui Gibbs în seria Pirates of the Caribbean, acolo unde era secundul lui Jack Sparrow; deci pregătește-te pentru multe întrebări de genul „cum e să lucrezi cu Johnny Depp”, că se poartă. Pe lângă asta l-ai mai putut vedea și în Doctor Who sau The Crown, pe Netflix.

Care este programul său la EECC: Kevin McNally va urca pe scena EECC sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 10:00, iar în rest va fi disponibil pentru poze, autografe și selfie-uri. Da, ai citit bine, am zis selfie-uri pentru că…

Cât costă biletele: 50 de lei pentru poză, 50 de lei autograful; suplimentar, pentru prima oară la EECC fanii unui actor beneficiază și de posibilitatea de a-și face selfie cu acesta în cadrul unei sesiuni de meet & greet, pentru suma de 40 de lei.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.