Malaezu.ro

Cum a fost acuzat Elon Musk c-ar încerca să creeze o apocalipsă cu zombie

Asta e una dintre cele mai tari chestii pe care le-am citit pe internet în ultima vreme; nu la fel de tare ca adresa de mail a Ministrului Energiei, dar merge. Elon Musk, tipul ăla care-i unul dintre cei mai mari antreprenori în știință la ora actuală, care a produs Tesla și a gândit conceptul SpaceX a fost acuzat c-ar încerca să provoace o apocalipsă cu zombie. Nu, nu de către votanții PSD, deși nu cred că mai durează mult până să înceapă și la noi discuțiile despre cum străinii vor să distrugă lumea.

Elon Musk a anunțat că oamenii își pot cumpăra de-acum prima armă aruncătoare de flăcări lansată în comerț, prin firma lui, The Boring Company. „Jucăria” costă 500 de dolari, iar prețul poate depăși 700 de dolari cu tot cu taxele de transport și poate fi comandată de aici. Încă nu se știe ce se va întâmpla la final și dacă arma chiar îți va ajunge la ușă sau totul e doar o glumă, cert e că Musk a vândut 7.000 de bucăți în mai puțin de 24 de ore, doar cu un clip pe Instagram și câteva tweeturi.

De-aici și până la startul unor zvonuri conform cărora Elon Musk se pregătește și ne pregătește pe toți de o apocalipsa cu zombie n-a fost chiar așa de mult; pentru că, desigur, ăsta e primul lucru la care un om normal la cap s-ar gândi când aude de aruncătoare de flăcări: sigur ne invadează morții vii. Lumea a mers atât de departe cu scenariul desprins din The Walking Dead încât unii l-au acuzat c-ar creea toată fantezia asta doar pentru a crește cererea de aruncătoare de flăcări.

Musk a negat toată treaba asta, evident, că doar n-ar zice că a pus la rece câțiva zombie într-un buncăr subteran și e pregătit să le dea drumul. „You’d need millions of zombies for a so-called “apocalypse” anyway. Where would I even get a factory big enough to make so many!?” zice omul pe contul lui de Twitter. N-a fost prea convingător, aparent amatorii de filme și seriale apocaliptice s-au apucat să-i explice că e nevoie de un singur zombie pentru a genera o armată. Mai mult, unii îi zic c-ar fi de fapt un geniu malefic care vrea să cucerească lumea (și planeta Marte, eventual).

„This totally sounds like the thing a supervillain would say. «Nope, I’m not evil, why would you say that, I’m just a billionaire that has spaceships and awesome futuristic cars.»

Eu sunt curios dacă toți ăia care au dat comandă în avans pentru armă (americanul a zis c-a făcut 20.000 de bucăți) se vor trezi cu ea în brațe și vor începe să se alerge prin cartier. Sau poate totul e doar o glumă, că na, oamenii bogați își permit să facă glume d-astea. Sau poate chiar era serioasă treaba, iar Musk și-a dat seama între timp că lucrurile au luat-o razna și la final zice fix ce zic miniștrii României de un an încoace: „am glumit și eu, boss, doar discutam posibilitatea…”

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.