Malaezu.ro

Evadare, recorduri şi premii la Locked In, toate într-o frumoasă dimineaţă de duminică

Mai am undeva pe la cinci zile până la primul examen din sesiune; nici eu nu ştiu exact. Aşa că mi-am umplut agenda cu tot felul de activităţi care să-mi distragă atenţia de la păcatul capital al învăţatului. Trei evadări (mai mult sau mai puţin reusite) în weekend-ul ăsta, mai urmează două încercări mâine, câteva filme săptămâna ce stă să-nceapă, dar şi alte griji care să nu-mi permită să întorc privirea către vreun Coran fejesecist. După mult timp, la Locked In am reuşit performanţa să dărâmăm şi altceva în afară de recuzita camerei, astfel c-am ajuns pe locul 2 pe Wall of Fame-ul local.

Povestea din Cell #37, (momentan) singura cameră de la Locked In, m-a transformat din nou în deţinut; asta după ce acum câteva zile mi-am luat follow pe Twitter de la DNA. Dacă destinul vrea să-mi comunice ceva, nu e deloc subtil, îi spun eu! Revenind, misiunea de a evada dintr-o închisoare pare destul de simplă acum, după toată experienţa acumulată. Cred că e undeva pe la a patra, sper să nu mă înşel, închisoare în care sunt aruncat. Toate la escape room-uri, măi, lăsaţi gândurile perverse!

Cell #37 pare a fi o cameră taman bună pentru debutanţi, căci vă veţi prinde de ce aveţi de făcut înainte să vă complicaţi ideile cu cele mai abstracte asocieri posibile. Aş zice că totul e la vedere, dar n-aş vrea să vă trimit să căutaţi vederi prin cameră şi apoi să-mi scoateţi ochii că n-aţi găsit niciuna şi vi s-a scurs timpul. Cu excepţia unui singur puzzle care este, trebuie să recunosc, pe cât de frustrant pe atât de bine gândit, în rest camera nu e grea şi se poate face cu uşurinţă, cât timp you keep it simple.

De altfel, recordul de evadare al închisorii este deţinut de o echipă de debutanţi. Imediat în urma lor vin cei de la Internet Explorers (adică eu, Alin, AnaRaluca Cojocaru, Raluca Cincu şi Emil, de această dată), cu o evadare aproape-perfectă în 41 de minute. Se pare că reuşim încet, încet să ne punem pe picioare noul soft şi să le dovedit celor de la Windows c-au greşit când au înlăturat browserul din sistemul lor de operare. Sau cel puţin asta exclamă optimismul meu acum, înainte s-ajung la următorul escape room ce-mi va pune probleme.

Partea foarte faină la Locked In este că, dacă vă grăbiţi să ajungeţi pe-acolo în perioada următoare şi dacă reuşiţi să mai şi evadaţi veţi primi bilete gratuite la filmul lui PorumboiuComoara, pe care urmează să-l văd eu săptămâna viitoare şi despre care vă voi povesti şi pe blog. Cică filmul e mai bun atunci când e văzut de nişte evadaţi, aşa că puneţi-vă pe treabă. A se înţelege duceţi-vă la Locked In şi încercaţi să scăpaţi de-acolo, nu să vă apucaţi de prostii pentru a fi arestaţi.

Pe lângă Cell #37, urmează să se deschidă în curând şi povestea lui Dracula (vai, cât o aştept!), aşa că dacă mai aveţi puţintică răbdare o să vă povestesc şi ce-i cu ea. Până atunci, pe strada Radu Vodă nr. 16A vă aşteaptă o primă provocare. Ah, şi preţurile, chiar aici.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.