Malaezu.ro

Un film și pentru iubitorii de câini…

Mi se părea nedrept cum doar iubitorii de pisici au avut parte de un film tematic, în care motivul central este relația dintre o felină și familia sa. Așa că cineva acolo sus (în birourile de la Hollywood) s-a gândit să echilibreze disputa și să realizeze un film și pentru iubitorii de câini.

Dacă Nine Lives se vrea a fi o comedie, A Dog’s Purpose e mai mult în zona de sentiment, cu oareșice accente dramatice, ba chiar cred c-o să stoarcă niște lacrimi. Chiar dacă n-are vocea lui Kevin Spacey, îl are pe Josh Gad (celebrul Olaf din Frozen) care vine cu un timbru super călduros și prietenos; și pe Dennis Quaid, care pe mine m-a fascinat în The Words.

Long story short, e vorba de un câine care-și trăiește viața alături de un puști, practic îl ajută să crească, apoi moare și se reîncarnează (sper că am prins ideea din trailer) în alți câini, ca în final să ajungă la același stăpân pe care l-a părăsit inițial. Povestea sună super mișto și plec de la premisa c-o să și fie aplicată fain. Aveți mai jos trailerul, cu precizarea că filmul urmează să lovească sălile de cinema la sfârșitul lui ianuarie 2017; cel puțin în Statele Unite.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

2 Comments

 1. Simina

  29 august 2016 - 6:18 am
  Răspunde

  Pare super! Exact genul asta de film caut pentru cei mici. Inca se tem de animale. Iar sperante ca iau un caine la bloc nu prea sunt!

  • Alexandru Ion

   29 august 2016 - 10:41 am
   Răspunde

   Eu n-am avut niciodată un câine, dar sunt convins că dacă e luat de mic poate crește odată cu copiii și se pot împrieteni super mult. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.