Malaezu.ro

Filmul ăsta are o strategie de promovare excelentă!

Dacă vi se pare că poza cu care am ilustrat articolul ăsta e ceva clickbait, să știți că aveți perfectă dreptate! Și fix pe asta se bazează și oamenii din spatele animației Sausage Party, care urmează să apară în România pe 12 august; și pe care abia aștept s-o văd!

Dacă citiți doar povestea filmului fără să vedeți vreo imagine sau să auziți vreun schimb de replici posibil să credeți că-i o treaba foarte educativă la care merită să vă duceți copiii într-un weekend torid de vară. Un grup de alimente personificate conduse de un cârnăcior ajung de pe rafturile unui supermarket în bucătăria unei familii și descoperă că viața lor nu e așa roz cum pare. Ideea e că oamenii sunt niște ființe rele care consumă mâncarea fără să se gândească la faptul că poate și aceasta are suflet.

Mă rog, oricum e irelevant asta, pentru că imaginile cu care e ilustrată povestea sunt super vulgare și violente, iar dialogurile sunt departe de ce ar trebui un copil să audă. Mai jos aveți și trailerul necenzurat (există și o variantă cenzurată, dar nu vrea nimeni s-o vadă p-aia) cu care-mi demonstrez afirmațiile de până acum.

Plus că filmul mai are și un poster ce poate fi interpretat din atât de multe puncte de vedere încât nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Mi se pare foarte tare (și foarte curajos totodată) ce fac oamenii care lucrează la animația asta. Mă gândesc de câte aprobări au avut nevoie și câtă muncă de convingere au fost obligați să poarte pentru ca niște studiouri precum Sony Pictures să distribuie așa ceva.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

2 Comments

  1. Simina

    27 iulie 2016 - 1:36 pm
    Răspunde

    La aprobari m-am gandit si eu. Tematica este interesanta. Sa vedem criticii ce vor spune. Si publicul, ce reactie va avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.