Malaezu.ro

15 filme pe care orice geek va trebui să le vadă în 2019

Anual fac o listă a filmelor care se află în topul preferințelor mele pentru următoarele 365 de zile și totodată a filmelor pe care eu le consider „must-see” de către orice amator al poveștilor cu supereroi sau personaje ce au la bază benzi desenate. În timp ce făceam lista pentru 2019 am realizat că am pe ea filme pe care le-am așteptat și în 2018 și care n-au mai ajuns anul ăsta.

Fiind vorba de nu mai puțin de 15 titluri, poate mai multe ca oricând, n-am să-ți povestesc acum despre ele, dar îți las o dată de lansare în dreptul fiecăruia (așa cum este ea anunțată la momentul publicării articolului) ca să-ți poți face o idee când și cum să investești banii de cinema în 2019, plus un trailer acolo unde e cazul.

 

1. Glass (18 ianuarie)

 

2. Alita: Battle Angel (15 februarie)

 

3. Captain Marvel (8 martie)

 

4. Shazam! (5 aprilie)

 

5. Hellboy (12 aprilie)

 

6. Avengers: Endgame (3 mai)

 

7. Godzilla: King of the Monsters (31 mai)

 

8. Pokemon Detective Pikachu (7 iunie)

 

9. X-Men: Dark Phoenix (7 iunie)

 

10. Spider-Man: Far From Home (5 iulie) 

Trailerul pentru noul Spider-Man a fost lansat la final de 2018 într-un cadru privat, la Comic Con Experience în Brazilia, însă nu a fost făcut public încă. Cei care l-au văzut au fost încântați de modul în care arată Mysterio, principalul antagonist (jucat de Jake Gyllenhaal) și au zis că imaginile îi arată împreună pe el, pe Spider-Man și pe Nick Fury.

 

11. The New Mutants (2 august)

 

12. Joker (4 octombrie)

Tot ce avem momentan de la Joker e un teaser scurt și câteva imagini din culise, însă sunt suficiente pentru a ne face o idee despre cum o să arate noua versiune a clovnului din Gotham.

 

13. Sonic the Hedgehog (15 noiembrie) 

Nici ariciul Sonic nu are trailer momentan, dar se apropie cu pași repezi. Recent a fost dezvlăuit posterul oficial al filmului, iar fanii de pretutindeni au criticat dur modul în care a fost realizat personajul. Da, e cringe rău.

 

14. Star Wars: Episode IX (20 decembrie) 

După lansarea lui Solo din mai 2018 fanii Star Wars au de așteptat un an și jumătate până să mai vadă ceva aventuri noi dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Dar în fond, ce reprezintă 18 luni atunci când ai așteptat deja 10 ani? În 2019 vine concluzia sagăi Skywalker.

 

15. Masters of the Universe (27 decembrie) 

Dacă lucrurile merg bine povestea lui He-Man o să debuteze pe marile ecrane la final de 2019. Până acum, însă, filmul are doar o pereche de regizori (Aaron și Adam Nee), iar previziunile mele sunt destul de pesimiste. Dar, hei, ei l-au datat cu 2019, îl pun pe lista de 2019.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.