Malaezu.ro

Puteți asculta poveștile celor mai buni bloggeri culinari din România la Food Bloggers Conference

Nu-i prima oară când merg la Food Bloggers Conference și de fiecare dată rămân plăcut surprins de toate poveștile pe care le aud acolo. Eu n-am nicio tangență cu ideea asta de a găti, să fim bine înțeleși; dar mă intersectez oarecum cu mediul online, bloguri și social media, astfel că am început să dezvolt o pasiune pentru povești de succes din domeniul ăsta.

Mi se pare foarte tare cum fiecare om prezent la astfel de evenimente a reușit să-și construiască un brand, deci o poveste făcând ceea ce-i place: gătind, în contextul actual. Și nu-i chiar așa simplu cum s-ar crede, în sensul în care combini niște ingrediente și scrii pe un blog o rețetă reușită, că-i plin internetul de așa ceva. E vorba de proiecte multe și complexe, de oameni care au știut ce se cere și cum să ofere acest lucru, adunați toți dintr-o nișă la un astfel de eveniment.

La ediția din această vară, ce va avea loc pe 24 iunie la JW Marriott Hotel vor fi prezenți speakeri precum chef Joseph Hadad sau  chef Nicolai Tand, ori foști concurenți ai show-urilor culinare din România, precum Liviu Lambrino, fiecare venind cu propria poveste și propriile experiențe de viață. Lor li se mai adaugă și bloggeri precum Cristina MaziluAndreea Crăciun sau Gabriel Gavrilescu.

Dacă sunteți la început de drum pe nișa asta, indiferent de direcția pe care vreți s-o apucați (că vreți să deveniți chefi profesioniști sau bloggeri culinari) cred c-ar trebui să veniți la Food Bloggers Conference. Vă garantez că veți câștiga multe informații și sfaturi pe care să le folosiți mai departe; pe care le-aș folosi chiar eu dacă n-aș fi atât de paralel cu bucătăria. Dar, așa cum spuneam, pe mine mă motivează poveștile alea pe care le ascult în timp prezentărilor; sunt o dovadă clară că se poate, indiferent de nișa pe care vă axați.

Vă invit să consultați programul evenimentului direct pe site, după care să completați formularul de înscriere; mai aveți timp până pe 20 iunie să o faceți, așa că profitați de ocazie! Nu vreau să aud pe nimeni apoi că se plânge că pun poze cu mâncare pe Facebook, când ați putea să le puneți chiar voi, direct de la fața locului!

Cu degetul de like ridicat să-mi spună acum cine vine la Food Bloggers Conference la sfârșitul lunii. 🙂

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.