Malaezu.ro

Hai să ne murdărim! Life in color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România!!

Început în 2006 în campusurile universitare din Florida, Life in color a devenit treptat cea mai „murdară” petrecere din lume, un eveniment unic ce a cucerit deja ţinuturile americane şi care, anul acesta, ajunge pentru prima oară în România! Se întâmplă în Mamaia, pe 12 iulie, şi este ocazia perfectă de a te murdări puţin (mai mult).

Întâi de toate, Life in color reprezintă oportunitatea perfectă pentru fiecare dintre noi de a ne face de cap în cel mai murdar mod cu putinţă. Cu toţii avem în cap reclamele, filmele, desenele animate în care protagoniştii se murdăreau cu vopsea pe faţă, iar de la o urmă discretă pe vârful nasului, în doar câteva secunde, vedeai cum găleţi pline cu vopsea sunt aruncate de la etaj. Avem în cap orele de desen din clasele primare când ne murdăream cu acuarele şi verificam de două ori pentru a ne asigura că e baia liberă înainte să ne spălăm pensula cu care am pictat. Era un mini război pe care noi, în naivitatea noastră îl concepeam, pentru că aveam nevoie de un pretext pentru a ne murdări.

Să ne aducem aminte puţin de fata pe care o admiram şi la care ne uitam pe furiş, de clipa în care ea a venit şi ne-a murdărit pe obraz cu vopseaua verde, fosforescentă, iar noi ne-am înroşit provocând un contrast fenomenal. Să ne aducem aminte de prietenul care era mereu cu un pas înaintea noastră, mereu mai bun, mai abil, cel care lăsa mereu cu o urmă mai mult pe hainele noastre decât am fi reuşit noi să-i lăsam lui. Sau de băiatul acela al cărui cap ni-l doream mai mult ca orice acoperit de o găleată plină cu vopsea. Fetei pe care o plac, prietenului de care mă tem şi băiatului pe care nu-l suport, le transmit că-i aştept să ne batem cu vopsea în cadrul evenimentului Life în color.

Dar vă avertizez că am crescut înconjurat de multă vopsea! Fiecare dintre noi are propriile motive pentru a se murdări şi, fără să fim ipocriţi, trebuie să recunoaştem plăcerea pe care murdăria ne-o provoacă. Şi pot spune că după trei ani în care am studiat artele plastice, în care am pictat mai mult decât aş fi făcut orice altceva, trei ani în care, uitându-mă la propriile palme vedeam curcubeul, o bătaie cu vopsea reprezintă o descătuşare. Cu un site oficial ce numără secundele până la startul evenimentului din Mamaia şi cu o pagină de Facebook ce doreşte a-i aduce împreună pe toţi amatorii de bătăi colorate, Life in color are deja titulatura de cea mai mare bătaie cu vopsea din România. Pe 12 iulie la plaja Loft din Mamaia te aşteaptă cel mai colorat şi cel mai murdar eveniment al anului la noi în ţară!

“LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși… vrem să se dezlănțuie alături de noi” – Lukasz Tracz, co-fondator Life in color


Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.