Malaezu.ro

Hai să vă învăț cum puteți deveni super-eroi; sau răufăcători!

Care e șmecheria: eu îs un fel de fan (fănuț, de fapt, că nu-s ca nebunii ăia frumoși care-s fani adevărați) al conceptului ăsta de geek, chestii cu super-eroi, benzi desenate, adaptări pe tv ori pe marele ecran, de toate. Când vine vorba de duelul dintre Marvel și DC, apăi clar merg pe mâna ultimilor, căci rezonez mult mai bine cu direcția dark and psycho spre care se îndreaptă universul lui Batman & Superman. Eu nu-s neapărat cu super-eroii, nu mă consider a fi unul dintre băieții buni, d-aia am apreciat mereu mult mai tare munca făcută de un răufăcător și traumele ori poveștile ascunse în spatele faptelor sale.

Aproape că m-au luat fiorii când am aflat că se lucrează la o nouă versiune a lui Joker (cea pentru Suicide Squad), asta pentru că mi-e foarte greu să cred că poate exista cineva pe lumea asta care să-i dea viața nebunului cu un mai mare succes decât Heath Ledger. Bine, eu sper sincer că Jared Leto o să facă o treabă cel puțin la fel de frumoasă ca regretatul Heath, căci ar fi păcat să ni-l amintim pe marele rival al lui Batman drept ceva ce nu e.

comicbook
sursa foto: comicbook.com

Revenind la ideea pe care v-am introdus-o încă din titlu: mereu l-am considerat pe Joker cel mai complex personaj de benzi desenate creat vreodată și mereu, pe vremea când eram copil, dar chiar și acum, mi-am imaginat cât de fain ar fi să pot să fiu și eu un schizofrenic cu traume severe și multiple goluri la nivel de subconștient, care să nu aibă vreo valoare sentimentală și să se ghideze după propriile principii morale mizere. Cred c-am exagerat doar puțin, dar ați prins voi ideea.

După ce-am văzut ce tricou fain are Sorin, unde mai pui că acum are și o poză de profil superbă cu același design, am zis că-i musai să îmi pun și eu outfitul de villain și să ne jucăm împreună; chiar dacă el e Flash, nu contează, tot același fun o să-l avem. În tot acest context al fanteziilor mele nebănuite am primit cu o bucurie imensă vestea lansării unui concept ce ar putea transpune în realitate dorințele la care aspir. Nici nu mai conta că urma să susțin un examen la facultate în dimineața fix următoare, când am auzit că se pune de-o petrecere cu tematică geek mi-am tras repede chiloții peste pantaloni și-am fugit la locul faptei.

robot
Robo-Malaez

IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafică. Suntem câțiva oameni care încercăm să construim un loc pe Internet, unde oricine să poată comanda portrete personalizate sau compoziții grafice deosebite, premium, în diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar și pe cartoon, pictural, caricatură, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri plăcute pentru cei dragi”, a spus Cristian Băiță, fondator IndyDraw.

Ok, ce este IndyDraw, probabil că vă întrebați; deși cred că s-a înțeles deja din paragraful de mai sus. IndyDraw este acel concept care vă transformă pe voi în super-eroii sau în răufăcătorii pe care îi admirați. Procedeul e cât se poate de simplu: trimiteți celor de-acolo o poză cu voi, alegeți un personaj deja existent pe site, sau le trimiteți sugestia voastră și… well… cam atât! Apoi cei de-acolo se ocupă să vă transforme în personajul preferat!

Toate acestea pot fi imprimate pe tricouri, căni, afișe, canvas și alte tipuri de suport, iar desenele sunt fiecare în parte ilustrate manual, deci îs unicate. Pentru mai multe detalii despre proiectul IndyDraw vă las aici site-ul (www.indydraw.com) și pagina de Facebook. Și revin, promit, și cu o variantă animată a Malaezului.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.