Malaezu.ro

Hai să vă zic ce mi-am cumpărat de Black Friday!

Nu reducerile sunt cel mai fain lucru de Black Friday, nu vă amăgiţi cu asta; nici cataloagele pline cu produse la ofertă şi în special nu nervii pe care îi capeţi atunci când nu se încarcă pagina web a magazinului de unde vrei tu să faci cumpărături. Cel mai fain lucru la Black Friday e că realizezi că sunt atât de multe lucruri de care n-ai absolut nicio nevoie dar pe care ţi le doreşti! Anul ăsta e pentru prima oară (şoc şi groază) când îmi cumpăr ceva cu ocazia promoţiilor ăstora. Iar povestea nu-i deloc complicată.

Iniţial am stat să mă gândesc de ce lucru nu am nevoie şi ce anume mi-ar fi total inutil în viaţă dar mi-ar plăcea să am. Mă uitam peste cataloagele alea cu reduceri şi am zis câ parcă n-am absolut nicio nevoie de un smartwatch, cât timp eu port deja un ceas dintr-ăsta normal la încheietură. Dar nu era suficient. Totuşi smartwatch-ul cu pricina putea fi mai util ca actualul, că d-aia îi smart. Mă uitam pe catalogul de la F64, ei au deschis primii şi am zis că n-are rost să mă complic cu alte magazine, să aştept până la şase dimineaţa când oricum nu mă voi trezi şi voi bombăni în somn să-l mai ia dracu de Black Friday. Deci dacă cei de la F64 aveau să deschidă drumul către reduceri la ora 00:00, atunci la ei să apelez şi eu.

Şi am găsit la ei o super reducere de 300 de lei la Samsung Galaxy Gear FIT şi mi-am dat seama că ăsta ar fi cu adevărat cel mai inutil lucru pe care mi l-aş cumpăra vreodată. Nu că n-ar fi bun, Doamne fereşte, e o minunăţie de gadget, ci pentru că eu am un telefon LG cu care n-ar putea fi compatibil în veci. Şi-atunci evident că am zis că dacă vreau ceasul deştept trebuie să-mi cumpăr şi un telefon nou, un Samsung cu care să se împrietenească. Dar mie nu-mi plac Samsungurile, am eu o ceva personală cu ele şi nu mă încântă; sunt prea mainstream, cum ar veni. Şi cum mă uitam eu peste lista de telefoane deştepte de pe F64 mi-au picat ochii pe reducerea asta şi am cedat; nu i-am mai putut rezista.

Păi când vezi reducere de 650 de lei la o minunăţie de Acer Liquid S1 n-ai cum să îl ocoleşti. Arunc repede un ochi, apoi imediat şi pe-al doilea peste caracteristicile dispozitivului: camera de 8mp (faţă de 5mp a LG-ului), cea frontală de 2 (faţă de lipsă la LG), 1Gb memorie RAM (dublu faţă de 512 Mb la LG), calitate video de 1080@30fps, rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, dual SIM. Hai că tac, gata, aţi prins ideea. Cu doar câteva click-uri îl bag în coş, cum s-ar zice, dau comanda şi sunt felicitat pentru noua achiziţie. Deci treaba asta s-a întâmplat pe la 00:30 în noaptea de 20 spre 21, fix când începu nebunia, aşa că să nu v-aud cu scuze că n-aţi putut să vă cumpăraţi ceva de Black Friday. Că eu am putut.

Numai o zi mai târziu a venit şi curierul să-mi aducă drăgălăşenia, că deh, ce poate fi mai important într-un weekend de noiembrie decât să butonezi un telefon nou achiziţionat cu o reducere de 43%. Dar ce-mi place şi mai tare e că mi-am cumpărat smartphone-ul dintr-un magazin de fotografie. E ca şi cum mi-aş cumpăra cartea lui Klaus Iohannis dintr-un Mega Image; ceea ce n-ar fi chiar atât de imposibil. Unde anume bat eu (a se înţelege metafora deloc violentă), am pornit de la un gând, o idee şi am ajuns într-o cu totul altă direcţie. Am apreciat că cei de la F64 au dat drumul promoiţiilor primii, am remarcat diversitatea de produse oferite pe site şi am profitat de toate condiţiile astea ca să fac prima mea achiziţie ever cu ocazia unui Black Friday.

A, iar în caz că vă întrebaţi ce-am făcut cu smartwatch-ul: mai e Black Friday şi anul viitor, zic. Aşa că să nu vă pună păcatul să le cumpăraţi pe toate înaintea mea doar aşa, să mă ofticaţi.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.